Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Audemars Piguet Royal Oak Offshore – eller bare AP Royal Oak Offshore – har også tilnavnet “The Beast”, og serien af ure rummer i dag mere end 40 forskellige modeller. Det brede repertoire skyldes ikke mindst, at AP Royal Oak Offshore er en ur-serie, der har udviklet sig hurtigt og har undergået mange justeringer undervejs.

Vi giver dig her tre spændende facts om AP Royal Oak Offshore:

  1. Det første AP Royal Oak Offshore blev introduceret i 1993. I første omgang var det blot et anniversary piece, der skulle hylde det originale Royal Oak, men ikke desto mindre blev AP Royal Oak Offshore hurtigt til firmaets darling, når der skulle testes nye materialer, designs og teknikker af. Deraf også de mange forskellige modeller i serien trods seriens relativt korte levetid.
  2. Ligesom det første Royal Oak-ur fra 1972 blev også de første AP Royal Oak Offshore-ure kritiseret for at være for bombastiske og anderledes. En kritik der dog ikke forhindrede urenes senere popularitet.
  3. Blandt kendte fans af Offshore-urene fra Audemars Piguet er den italienske topatlet inden for skisport, Alberto Tomba, samt Formel 1-kører Michael Schumacher og Hollywood-skuespiller Arnold Schwarzenegger.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore med personlig levering

I dag er mange af modellerne fra Offshore-serien ekstremt sjældne og stort set umulige at få fingrene i uden en god portion held og tålmodighed. Vi hjælper dig gerne i jagten, uanset om du søger et af de sjældne eller et af vores lagerførte ure, og vi overdrager dit nye AP Royal Oak Offshore til dig personligt og tilpasser det til dit håndled, inden det sidste papirarbejde ordnes, og uret bliver dit. Hvilket Audemars Piguet Royal Oak Offshore drømmer du om at tilføje til din samling?

Audemars Piguet Royal Oak Offshore – eller bare AP Royal Oak Offshore – har også tilnavnet “The Beast”, og serien af ure rummer i dag mere... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg