Audemars Piguet ure

Det første Audemars Piguet-ur så dagens lys i 1875, hvor brandet blev grundlagt af Jules Louis Audemars og Edward Auguste Piguet i Le Brassus i Schweiz. Brandet står i dag som et af de absolut stærkeste luksusbrands inden for branchen. Mantraet hos Audemars Piguet er, at regler skal læres, før de kan brydes, og ved at tænke innovativt og kreativt har Audemars Piguet i den grad tillært sig reglerne inden for branchen til perfektion for senere at bryde dem ned og revolutionere den måde, vi traditionelt tænker urmageri på. Populært kan man sige, at brandet producerer ure på ”Audemars Piguet-måden”, hvilket har ført virksomheden til der, hvor den er i dag.

For Audemars Piguet er det essentielt, at deres konstruktioner illustrerer hele den unikke filosofi, som danner grundlag for skabelsen af deres ure. Mesterværket, der ligger bag konceptet – og de komplicerede produktionsmekanismer – har taget mere end 140 års arbejde at perfektionere.

Kvalitetsure båret af kendte personligheder

Du kender måske allerede Audemars Piguet og brandets populære luksusure, der er i en klasse helt for sig selv. Audemars Piguet er som bekendt blandt verdens mest anerkendte producenter af ure, og store stjerner som Jay-Z, Denzel Washington og James Corden, er alle set bære et af de ikoniske Audemars Piguet-ure. Sidstnævnte, James Corden, i forbindelse med det faste indslag Carpool Karaoke i sit talkshow The Late Late Show, hvor Corden bærer et Royal Oak Selfwinding-ur fra Audemars Piguet.

Ikonisk urmageri fra Audemars Piguet

Audemars Piguet går forrest og er en stor inspiration for resten af branchen, når det handler om det sublime håndværk. Brandets designs har vundet flere store priser, heriblandt hovedprisen ved den prestigefyldte GPHG (Grand Prix d’Horlogerie de Geneve, red.) i 2019 for uret med navnet Royal Oak Selfwinding Perpetual Calendar Ultra-Thin. Ligeledes står Audemars Piguet bag en lang række af banebrydende opfindelser i urverdenen, og kan blandt andet bryste sig med at have lanceret…

  • Verdens første skeletterede lommeur, i 1934
  • Verdens første armbåndsur med indbygget kalendervisning, i 1957
  • Verdens første sportsur i stål, i 1972

Sidstnævnte, med navnet Royal Oak, blev startskuddet til en hel serie af Audemars Piguet-ure, og Royal Oak-serien er i dag brandets mest ikoniske serie. Royal Oak kombinerer det sporty look med det mere sofistikerede og stilrene stålur. Selvom Royal Oak til en start ikke fik den popularitet, som Audemars Piguet havde forventet, er hverken det originale Royal Oak-ur eller efterfølgerne i Royal Oak-serien til at komme udenom for ur-entusiaster i dag.

Eksklusive Audemars Piguet ure uden ventetid

Hos Urhandleren.dk er vi stolt parallel-importør af eksklusive luksusure. Hos os er der dermed ikke den samme lange ventetid på dit drømmeur, som hos de fleste autoriserede forhandlere i Danmark eller andre steder i Europa. Vi er en af de største aktører på urmarkedet herhjemme og mener selv, helt beskedent, at vi er dygtige til det, vi gør. Hos os er du sikret en tryg og personlig handel med dine behov i fokus lige fra første kontakt. Kontakt os, og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Det første Audemars Piguet-ur så dagens lys i 1875, hvor brandet blev grundlagt af Jules Louis Audemars og Edward Auguste Piguet i Le Brassus i S... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg