Breitling Avenger II

Et Breitling Avenger II er et ur for den eventyrlystne. Urene i serien er oprindeligt designet som piloture, og udtrykket er utroligt elegant og klædeligt, selv for den almene ur-entusiast. Der er ingen tvivl om, at de eksklusive ure rummer noget af ur-verdenens absolut fineste og mest avancerede mekanik, og her kan du være sikker på at få et virkelig lækkert og dragende ur til samlingen. Om Breitling Avenger II kan vi blandt andet fortælle:

  1. Breitling Avenger II er Superquartz-ure med arabisk nummerering, og urene er vandtætte ned til 300 meter.
  2. Urskiven på et Breitling Avenger II har en bemærkelsesværdig størrelse på hele 45 mm i diameter.
  3. Breitling Avenger II fås i flere modeller med såvel farvet som mere klassisk sort urskive og med remme i enten stål eller gummi.

 

Tilføj et eksklusivt pilotur fra Breitling til din samling

Drømmer du om at udvide din samling af ure med et lækkert Breitling Avenger II, og har du måske allerede en særlig model fra serien i kikkerten? Hos UrHandleren har vi mange års erfaring med professionel handel med luksusure fra blandt andre populære Breitling, der står bag nogle af historiens mest ikoniske ure. Vi handler udelukkende med autoriserede forhandlere inden for EU, hvilket er din sikkerhed for, at du kan være helt tryg undervejs i forløbet frem mod, at vi får skaffet dit ønskede Breitling Avenger II hjem til dig. Giv lyd fra dig allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at komme nærmere dit drømmeur.

Et Breitling Avenger II er et ur for den eventyrlystne. Urene i serien er oprindeligt designet som piloture, og udtrykket er utroligt elegant og kl... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg