Breitling Super Ocean II

Breitling Superocean II er en serie af dykkerure lanceret i 2019, der udgør næste generation af de populære Breitling Superocean-ure, som så dagens lys for første gang i 1957. Designet på de nye Breitling Superocean II er mere klassisk og stilrent end på sine forgængere. Uret fås nu i fem farver, henholdsvis sort, blå, lyseblå, hvid og orange, og i fem forskellige størrelser fra 36 mm til 48 mm, så du har rig mulighed for at finde en model, der matcher dine ønsker. Herudover kan vi fortælle følgende om Breitling Superocean II:

  1. Alt efter model er det muligt at vælge imellem gummirem og stålrem til dit Breitling Superocean II.
  2. Som en særlig detalje har alle modeller en sekundviser med en iøjnefaldende rød spids i enden.
  3. Breitling Superocean II har en vandtæthed fra 200 meter og helt op til 1000 meter, der varierer alt efter valgte model.

Forkæl dig selv med et lækkert Breitling Superocean II

Breitling Superocean II må siges at være et godt bud på det perfekte dykkerur. Er du blot på udkig efter et luksusur til brug på land eller til din samling, byder Breitling Superocean II dog også på et lækkert og dragende design, der er svært at stå for. Hos UrHandleren forhandler vi flere forskellige Breitling Superocean II-modeller og kaster os også gerne ud i en god udfordring, hvis der skulle være et sjældent ur, du behøver hjælp til at finde. Ring til os, og lad os få en god snak om dine muligheder.

Breitling Superocean II er en serie af dykkerure lanceret i 2019, der udgør næste generation af de populære Breitling Superocean-ure, som så da... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg