Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Hos UrHandleren tager vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger meget alvorligt. Dette betyder at vi i høj grad tager vores forholdsregler, når der skal aftales levering med kunden. Vi gør derfor vores bedste for at passe på vores kunder, personale og vores lokalsamfund i denne udfordrende tid.

Procedure ved personlig levering

Vi aftaler fortsat levering efter nærmere aftale med den enkelte kunde. Når et ur leveres, sørger vi naturligvis for at afspritte hænder før og efter leveringen. Vi justerer stadig lænken efter kundens behov, så uret kan tages i brug med det samme. Dog gøres dette udendørs hvis vejr og vind tillader det og uanset hvad sker det med cirka to meters afstand til kunden. Kunden prøver uret efter at have sprittet hånd og arm af. Derefter tages uret af igen og finjusteres af UrHandleren som så igen giver uret til kunden men med afstand. Proceduren afsluttes med en sidste gang sprit for begge parter og et smil.

Din tryghed er vigtigst

Foretrækker man at vente med justeringen af sikkerhedsmæssige årsager, finder vi naturligvis en løsning på dette. For os handler det om, at du skal føle sig tryg igennem hele din købsoplevelse. Har du spørgsmål til den personlige levering er du velkommen til at ringe til os på 70235150 eller sende os en mail på info@urhandleren.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.