UrHandleren samarbejder med Basisbank i forbindelse med formidling af finansiering. Det gør vi, fordi vi ved, at Basisbank sætter en stor ære i at kreditvurdere kunden ordenligt, sådan at man ud fra bankens vurdering kun formidler finansiering til kunder, som er betalingsdygtige. Vi ved, at mange andre forbrugsgoder som finansieres, ofte bliver afskrevet 60-80 procent. I modsætning så er afskrivningen på langt de fleste af vores luksusure væsentlige lavere. Dermed er der mulighed for, at kunden over tid, ved at afdrage uret, ender med et produkt af en væsentlig værdi selv efter et eksempelvis 36 måneders rentefrit lån er afdraget. Det vil sige, at man står tilbage med en vis form for værdi i modsætning til andre forbrugsgoder såsom hi-fi-, elektronik etc., hvor man oplever en væsentlig større afskrivning, end hvad der er tilfældet på langt de fleste af vores ure.

Finansiering sker mellem kunden og banken

Når vores kunder beslutter sig for, at de gerne vil låne penge til deres kommende luksusur, bliver vi nogle gange spurgt, om det er os, der tager sig af finansieringsdelen. Det er det ikke. Vi formidler kontakten, og det er udelukkende Basisbank, der står for finansieringen, hvad angår forskellige låneformer og renter. Vi som formidlere har på ingen måde indflydelse på, hvem der bliver kreditgodkendt og til hvilken rente. Det er mellem kunden og banken. Vi formidler blot selve finansieringen.

To slags lån

Vi formidler lige nu to forskellige låneformer, som du også kan læse mere om på vores side om finansiering. Ved valg af lånetypen "Rentefrit”, kan der lånes for maksimum 50.000 kroner. Lånet er rentefrit, men ikke omkostningsfrit for vores kunder i den forstand, at banken tager et etableringsgebyr, der fordeles over de givne rater. Se nærmere i de repræsentative eksempler nederst på siden.

Link til forhåndsgodkendelse Rentefrit | max. 50.000,-

Repræsentativt eksempel - 36 mdr. rentefrit Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 36 mdr., er den månedlige ydelse 1.255 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 8,40% og de samlede kreditomkostninger er 5.188 kr. Det samlede beløb, du skal tilbagebetale er 45.188 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Basislån 500+

Her har man mulighed for at finansiere ur op til en kvart million. Lånet er baseret på en individuel rente og individuel afstemt tilbagebetalingsperiode på op til 120 måneder. Se nærmere i de repræsentative eksempler nederst på siden. Vi henviser til Basisbanks materiale og opfordrer altid vores til kunder til at læse betingelserne igennem, inden der laves en uforpligtende forhåndsgodkendelse.

Link til forhåndsgodkendelse Basislån 500+ | max. 500.000,-

Repræsentativt eksempel – Basislån 500+ Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 60 mdr., er den månedlige ydelse 1.006 kr. Debitorrenten er 14,71 % og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 19,0 %, og de samlede kreditomkostninger er 20.355 kr. Det samlede beløb, du skal betale, er 60.355 kr.

Vær opmærksom på

Vi gør vores kunder opmærksom på at til trods for at mange af vores ure viser sig historisk set som en god investering over tid, vil man ikke nødvendigvis kunne slå renten og dermed gøre det til en god forretning at finansiere sit ur via et forbrugslån. Når kunden har lavet en forhåndsgodkendelse, er det stadigvæk fuldstændig uforpligtende, om kunden ønsker at handle hos UrHandleren eller ej. Forhåndsgodkendelsen betyder blot, at der er grønt lys fra banken til at købe for et givent beløb hos UrHandleren. Forhåndsgodkendelsen er gratis og gældende flere uger, efter der er ansøgt. Så når du er klar til at handle, sidder vi klar ved telefonen. Vi er som altid kun et opkald væk, klar til at rådgive dig om dit næste ur. Vi glæder os til at sætte dit nye ur på armen – med eller uden finansiering.