I 2011 blev Hublot titelsponsor for amfARs (The Foundation for AIDS Research) årlige New York-galla. Efter eventet afslørede Hublot i forbindelse med åbningen af deres nye butik i New York en ny limited edition-model i AmfARs farver og med deres logo, Big Bang Black Magic AmfAR ref. 301.ci.1170.gr.amf11, lavet til ære for nonprofitorganisationen i forbindelse med fejringen af deres 25 års jubilæum. Og ikke nok med det, så gik en del af omsætningen fra denne model til organisationens forskning inden for AIDS.

Limited edition

Som nævnt, har vi at gøre med et ur produceret i et begrænset antal. Blot 100 af denne slags er produceret til markedet i 2011. Det er derfor en af de mere sjældne modeller, som her otte år efter er svære at få fingrene i. Det er der i og for sig ikke noget at sige til. For du får her et ur, som er med til at støtte op om en god sag og som differentierer sig på design. Lad os derfor først og fremmest tage et kig på lige netop Hublots farvevalg, for det er nemlig hele årsagen til, at man kan se, at uret er en støtte til AmfAR.

AmfARs farver

Modellen tilhører Hublots Big Bang-kollektion og adskiller sig på farvevalget. Som nævnt er Big Bang Black Magic AmfAR en hyldest til organistionens kamp mod HIV/ADIS, og det ses tydelig på farverne i uret. Hublot har nemlig fået sin inspiration fra AmfARs farver, som er gul og blå. Disse fremstår yderst stærke og giver et godt spil op imod det helt sorte ur.På urets sorte skive ses AmFARs logo klokken fem, som har erstattet et enkelt indeks. Derudover går den blå og gule farve igen i urets indekser, de delvis skeleton time-, minut- og sekundvisere samt de tre subdials. På siden af uret er skruekronen også i stål og blå. Ligeså er kronografens trykknap blå. Den blå farve er desuden Superluminova, hvilket gør, at det sorte ur lyser op i mørket.Urkasse og bezel er sort keramik. Uret kommer desuden på en gummi/alligator-rem, der har syninger, som resten af urets farvetema. Remmen afsluttes med et Big Bang-foldespænde i sort stål.Uret er automatisk og kommer med værket HUB4100, der har 42 timers gangreserve. Uret er desuden vandtæt ned til 100 meter.UrHandleren har lige nu et af klodens få Big Bang Black Magic AmfAR, og så kan det ovenikøbet blive dit.Stand er sat til 9/10, og uret sælges for 69.900 kroner. Vejlende listepris på dette ur er 150.000 kroner.Kontakt os i dag på 70235150 eller info@urhandleren.dk, hvis uret skal være dit.