Hublot Big Bang

Hublot Big Bang er en ur-serie fra Hublot, der blev introduceret i 2005, og som sidenhen har opnået stor popularitet hos såvel den almene befolkning som hos musikere, skuespillere og sportsstjerner. Urene i serien har et tidløst design, der står godt til det meste, og vil du gerne vide mere om populære Hublot Big Bang, får du her et par hurtige facts om Hublots ikoniske ur-serie:

  1. Hublot var officiel tidtager ved FIFA World Cup i Brasilien i 2014 og lancerede i den forbindelse et ur i Big Bang-serien, der fik navnet ”Soccer Bang”. Generelt har Hublot et stort engagement inden for fodbold og var det første luksusbrand til at investere i sporten.
  2. Hublot har mange mandlige ambassadører, særligt inden for sportens verden, men kun to kvindelige ambassadører; henholdsvis skiløber Maria Hölf-Riesch og supermodel Bar Refaeli.
  3. Et af de mest anerkendte ambassadørskaber, der har bragt en serie af Hublot Big Bang-ure med sig, er samarbejdet med verdens hurtigste mand, Usain Bolt, der står bag uret Hublot Big Bang King Power.

Køb Hublot Big Bang hos UrHandleren

Et Hublot Big Bang er nærmest umuligt at komme udenom. I hvert fald hvis du er på udkig efter et ur med masser af både mekanisk og stilmæssig wow-faktor. Hos UrHandleren kan vi skaffe mange forskellige modeller hurtigt hjem uden venteliste, og da vi udelukkende handler med autoriserede forhandlere inden for EU, kan du være helt tryg ved at overlade processen med at finde dit nye ur til os. Kontakt os i dag, og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Hublot Big Bang er en ur-serie fra Hublot, der blev introduceret i 2005, og som sidenhen har opnået stor popularitet hos såvel den almene befolkn... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg