Hublot Classic Fusion

Hublot Classic Fusion er en serie af klassiske armbåndsure med høj elegance. De sofistikerede ure kan bæres til det meste, og serien rummer mange forskellige modeller i et innovativt design. Vælg selv, om du ønsker at gå helt klassisk, eller du gerne vil have et Hublot Classic Fusion, der skiller sig lidt ekstra ud fra mængden i sit design. Serien rummer begge dele, og her får du tre facts om Hublot Classic Fusion:

  1. Serien blev præsenteret i 2010 på smykke- og ur-messen BaselWorld, hvor der var store forventninger til Hublots opfølger til den så populære Big Bang-serie. Hublot Classic Fusion kan ret forsimplet siges at have taget det bedste fra designet af Big Bang-urene, der her har fået et mere klassisk og enkelt look.
  2. I Hublot Classic Fusion-serien findes ure i både stål og ”King gold” med remme i stål, gummi eller læder alt efter model.
  3. Hublot Classic Fusion fås med urskiver i to størrelser, henholdsvis 42 mm og 44 mm.

Klassisk og moderne Hublot-ur i ét

Et Hublot Classic Fusion er et bemærkelsesværdigt ur, der tiltrækker masser af opmærksomhed. Ikke mindst modellerne med farvet urskive eller rem, der sætter lidt ekstra kulør på tilværelsen. Uanset om du drømmer om et af de mere klassiske Hublot Classic Fusion-ure, eller du netop godt kan lide de mere moderne og iøjnefaldende ure i serien, hjælper vi dig gerne til at få drømmeuret i hus. Vi sætter den personlige service højt og glæder os meget til at opfylde dine Hublot-drømme med et Hublot Classic Fusion, der rammer din smag.

Hublot Classic Fusion er en serie af klassiske armbåndsure med høj elegance. De sofistikerede ure kan bæres til det meste, og serien rummer mang... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg