IWC Pilot's Watch

IWC Pilots Watch er en unik serie af piloture designet af schweiziske IWC. Serien rummer flere eksklusive ure, heriblandt de populære Big Piloture. IWC Pilots Watch udmærker sig ved det helt specielle design med de bemærkelsesværdige urskiver i hvid, sort eller blålige farvetoner, og der er noget nærmest eventyrligt og drømmende over designet, der er perfekt til den eventyrlystne, der holder af at være på farten.

Her får du tre hurtige facts om IWC Pilots Watch:

  1. IWC Pilots Watch er en af brandets mest ikoniske serier og uden tvivl en stor del af grunden til brandets popularitet op igennem historien.
  2. Flere af urene i serien har et navn med reference til den franske pilot, journalist og forfatter Antoine de Saint-Exupéry, der er bedst kendt for sin fortælling om Den Lille Prins, der er elsket af både børn og voksne verden over og oversat til et væld af sprog.
  3. Det første IWC Pilot Watch kom på markedet i 1936 under navnet IWC Mark IX. Siden har mange andre ure i serien fulgt trop med navnet Mark efterfulgt af et romertal for at vise dets position i rækken.

 

Opfyld drømmen om et IWC Pilot Watch hos UrHandleren

Hos UrHandleren er vi eksperter i handel med luksusure, og vi er altid opdateret på det nuværende marked og dets muligheder. Drømmer du om et IWC Pilots Watch, kan vi derfor være behjælpelige med at skaffe det helt rigtige ur hjem til dig med minimal ventetid. Kontakt os, og lad os høre om dine ønsker.

IWC Pilots Watch er en unik serie af piloture designet af schweiziske IWC. Serien rummer flere eksklusive ure, heriblandt de populære Big Piloture... læs mere
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg