IWC Portofino

IWC Portofino er en serie af ure fra schweiziske IWC, der er blandt brandets mest populære ure. Serien har eksisteret i mere end tre årtier og holder fortsat sin popularitet, hvilket virkelig siger noget om IWC Portofinos kvalitet.

Et IWC Portofino er et alsidigt og stilfuldt ur med mange flotte detaljer. Designet er tidløst, og skal du kun tilføje ét nyt ur til din samling, er et IWC Portofino derfor et godt valg, der passer til det meste og ikke går af mode lige foreløbigt. Serien tæller en lang række af ure med forskellig størrelse på urskiven og i et væld af spændende designs. Yderligere fås IWC Portofino i dag både som Automatic og Chronograph, så du kan vælge den type af ur, du foretrækker.

 

Eksklusivt design med høj elegance

Som så mange andre af IWC’s populære ur-serier holder IWC Portofino sig heller ikke til én stringent designlinje. Urene fås med flere forskellige størrelser på urskiven, heriblandt 34 mm og 45 mm, og du kan vælge imellem ure med rem i enten metal eller læder alt efter, hvad du er mest til.

Her får du tre hurtige facts om IWC Portofino:

  • Det første IWC Portofino-ur blev lanceret i 1984 og blev her beskrevet som ”Et lommeur til håndleddet.”
  • De fleste IWC Portofino-modeller er vandtætte ned til 3 bar, og du skal derfor ikke være bekymret for at bære dit eksklusive ur i regnvejr.
  • Mange ure i IWC Portofino-serien er kronograf-ure, der sikrer dig suveræn præcision.

Et IWC Portofino er altid et godt valg, og kan du lide urenes ydre, kan du sikkert også lide det indre. Der er virkelig kræset om designet fra yderst til inderst, så du får et ur i absolut særklasse, uanset hvilken model du vælger.

Opfyld drømmen om et IWC Portofino

Er et IWC Portofino på listen over dine drømmeure, kan vi hjælpe dig med at få drømmen til at gå i opfyldelse. Hos UrHandleren har vi mange års erfaring med levering af eksklusive ure i luksusklassen, og vi sætter den gode service og den personlige kontakt til dig meget højt.

Alle vores ure er indkøbt inden for EU og solgt ud fra autoriserede forhandlere, så alle papirer er i orden. Samtidig er ventetiden minimal sammenlignet med køb fra strøgbutikkerne, da vi gerne overbyder markedet for at få de helt særlige ure hjem. Vi ved, hvad vi gør, og du kan derfor trygt lade os om at lede processen frem mod, at du får dit ønskede ur sat om håndleddet.

 

IWC Portofino er en serie af ure fra schweiziske IWC, der er blandt brandets mest populære ure. Serien har eksisteret i mere end tre årtier og ho... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg