IWC Portugieser

Den populære IWC Portugieser, også kendt som Portugiseren, er en serie af klassiske ure fra schweiziske IWC. Navnet kommer sig af, at to portugisiske købmand, Rodriguez og Teixeira, i 1938 anmodede IWC om at designe et ganske særligt armbåndsur, der udmærkede sig på både størrelse og præcision. IWC tog udfordringen op og brugte teknologien fra et af datidens lommeure til at skabe det første IWC Portugieser – et oversize-ur med klar urskive og arabisk nummerering.

Det moderne IWC Portugieser

I 1993 opgraderede IWC Portugieser-serien i forbindelse med brandets 125-års jubilæum. En limited edition-udgave, under navnet Jubilee, blev gjort tilgængelig, og uret vandt hurtigt stor popularitet. I 1995 blev endnu en limited edition udgave af IWC Portugieser sat på markedet. Dette ur var udstyret med en 43 mm urskive og en opdateret version af den originale lommeurs-teknologi fra det første IWC Portugieser. Kort derefter fik IWC Portugieser-familien endnu et medlem, da brandet lancerede et mindre ur med 35 mm urskive og 891/2-urteknologi fra søstervirksomheden JaegerLeCoultre.

Siden da er IWC Portugieser-serien kun vokset, og serien indeholder i dag en lang række af ure i forskellige størrelser og stilarter, der dog alle har det til fælles, at de er udstyret med en bemærkelsesværdigt stor urskive, der sikrer seriens ure deres helt specielle look.

Her får du tre hurtige facts om IWC Portugieser:

  • Selvom ur-serien ofte refereres til med det engelske ”Portuguese” i internationale sammenhænge, insisterer IWC selv fortsat på eksklusivt at bruge det tyske navn Portugieser.
  • IWC Portugieser er blandt brandets mest ikoniske ure, og mange associerer IWC med Portugieser-serien som det første.
  • Det seneste ur i Portugieser-serien med navnet Portugieser Constant-Force Tour-Billon Edition markerer IWC’s 150-års jubilæum i 2018 og findes i blot 15 eksemplarer.

IWC Portugieser hos UrHandleren

Hos UrHandleren brænder vi for salg af luksusure. Vi forhandler både brugte og fabriksnye ure med kort eller ingen ventetid, så du hurtigt kan få netop det ur hjem, du drømmer om. Måske drømmeuret er et IWC Portugieser, eller måske der er et andet ur, du brænder for at tilføje til din samling. Uanset hvilket ur du søger, kan vi hjælpe dig videre i din søgen. Vi står for alt det praktiske og holder styr på papirarbejdet, og når uret er klar til dig, sørger vi for personlig overdragelse, hvor vi som prikken over i’et tilpasser uret, så det kommer til at sidde perfekt på netop dit håndled.

Den populære IWC Portugieser, også kendt som Portugiseren, er en serie af klassiske ure fra schweiziske IWC. Navnet kommer sig af, at to portugis... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg