Omega Constellation Globemaster

Omega Constellation Globemaster er et af de nyere ure fra den schweiziske ur-producent Omega, der har produceret ure siden 1848. Omega Constellation Globemaster er en del af Omegas populære Constellation-serie og er ofte blevet hyldet som det bedste nye Omega-ur i lang tid. Uret blev lanceret i 2015 og har et klassisk vintage-look med masser af moderne features og ur-teknologier indbygget i sig.

 

En serie af stærkt design og funktionalitet fra Omega

Omega Constellation Globemaster er det det allerførste ur nogensinde, der er blevet certificeret med den såkaldte Master Chronometer-standard. Det æstetiske udtryk henter sin inspiration fra det originale 1952 Omega Constellation-ur, der ligeledes er blandt en af Omegas mest eftertragtede modeller.

Her får du tre hurtige facts om Omega Constellation Globemaster:

  • Navnet Globemaster antyder måske en helt ny model fra Omega. Navnet stammer dog helt tilbage fra, da det første Constellation-ur kom på markedet, og der opstod en konflikt om retten til navnet i USA. Imens konflikten stod på, blev Constellation omdøbt til Globemaster, men ændrede senere navn tilbage til Constellation, da konflikten var løst.

 

  • Selvom Globemaster uden tvivl henter designmæssig inspiration fra 1952 Omega Constellation, så er Globemaster sit helt eget, og det ses på en lang række af de features, der er tildelt uret, heriblandt datovisning og anderledes design på viserne.
  • Omega Constellation Globemaster har en 39 mm urskive, der er indrammet af en elegant, riflet ramme, der for mange ur-entusiaster leder tankerne hen på nogle af Rolex’ populære modeller. Det er dog uvist, hvor Omega har hentet inspiration til denne ramme fra.

Uret er et alsidigt ur, der nemt kan bæres til stort set hver en lejlighed. Urskiven har en god størrelse, der gør Omega Constellation Globemaster iøjnefaldende, uden at uret stjæler hele opmærksomheden. Er du interesseret i selv at eje et Omega Constellation Globemaster, kan du se vores aktuelle udbud af modeller her på siden og læse nærmere om vores koncept nedenfor.

Køb et moderne luksusur i flot vintage-indpakning

Et Omega Constellation Globemaster må siges at være et virkelig lækkert ur, og vi er stolte af at kunne præsentere uret i flere forskellige udgaver her hos UrHandleren. Vi vægter den personlige service højt, og bestiller du et Omega Constellation Globemaster hos os, kan du se frem til personlig overlevering af uret, der selvfølgelig tilpasses til dit håndled, før vi overlader det i din varetægt. Vi sikrer ligeledes, at alle papirer og certifikater er, som de skal være. Det skal være en tryg og behagelig oplevelse at købe ur hos UrHandleren, og det gælder uanset, om du drømmer om et Omega Constellation Globemaster eller et andet ur fra en af verdens største ur-producenter.

Omega Constellation Globemaster er et af de nyere ure fra den schweiziske ur-producent Omega, der har produceret ure siden 1848. Omega Constellatio... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg