Omega De Ville

Omega De Ville er en serie af kronometer-ure fra schweiziske Omega. Ur-brandet er ellers bedst kendt for sine sportsure fra særligt Seamaster- og Speedmaster-linjerne, men De Ville-serien fra 1967 er i en helt anden boldgade. Omega De Ville udmærker sig ved det mere simple og elegante look, der er perfekt til hverdagen på kontoret og endda også til finere brug, når du har brug for at tage dig ekstra godt ud. I Omega De Ville-serien fås et væld af forskellige smukke ure med både læderrem og stålrem, og serien byder uden tvivl på ure for enhver smag, hvis blot du kan lide de klassiske og stilrene vibes.

Vælger du et ur fra Omega De Ville-serien, kan du se frem til:

  • Klassiske, velvalgte materialer, der er resistente og slidstærke – heriblandt ridsefast safirkrystalglas på urkassen og lænker af stål, rødguld, guld og kvalitetslæder.
  • Modeller – som Omega Co-Axial Chronograph – er udstyret med kronograf, der kan bruges til at måle forskellige former for tidsintervaller.
  • En model – som Omega Ladymatic – er ekstra feminin i udtrykket med fine diamanter, hvidt perlemor på urskiven og fremstillet af 18 ct. Sedna guld.

Luksusure i mange forskellige designs

Selvom det flotte stålur ikke er blandt de mest velkendte og populære ure fra Rolex, så er uret alligevel svært at komme udenom. Det er nemlig ikke alle dykkerure, der både klarer sig suverænt under vandet og på en travl dag oven vande på kontoret. Rolex Sea-Dweller passer til det meste og er som en kamelæon, der lynhurtigt og ubesværet tilpasser sig sine omgivelser.

Opsigtsvækkende design og solid kvalitet fra Rolex

Det helt særlige ved urene i Omega De Ville-serien er, at hvert ur i serien er utroligt forskelligt. Både størrelse, farver, materialer og funktionalitet varierer fra ur til ur, og det er derfor med at se dig godt for, når du vil finde det Omega De Ville, der kan matche dine både stilmæssige og praktiske behov. Vælg med omhu, og glæd dig til at tilføje et De Ville-ur fra Omega til din samling. Omega De Ville er en eftertragtet klassiker, der er højt elsket blandt ur-entusiaster over hele verden.

Omega De Ville er en serie af kronometer-ure fra schweiziske Omega. Ur-brandet er ellers bedst kendt for sine sportsure fra særligt Seamaster- og ... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg