Omega Railmaster

Det første Omega Railmaster-ur fra 1957 var designet særligt til brug inden for mere tekniske erhverv, og uret var særligt populært blandt ingeniører og forskere. Omega Railmaster udmærkede sig på den tid ved at være udstyret med en særlig anti-magnetisk beskyttelse, der værnede mod påvirkning fra magnetiske felter, som ellers nemt kunne ødelægge den sarte ur-teknologi. For folk, der til daglig arbejdede med store magneter og elektriske felter, var det derfor et must med den anti-magnetiske feature.

I dag udmærker Omega Railmaster sig blandt andet ved:

  • I dag tåler Omega Railmaster-modellerne en endnu højere magnetisme end de oprindelige fra 50’erne – funktionen er derfor ikke ny, men blot opdateret.
  • Der er i dag flere muligheder af modeller – urskiven er større og måler 40 mm. og lænken kan både fås i forskellige lædervarianter og i klassisk stål.

En klassiker med masser af historie

Omega Railmaster var ikke det første ur med denne særlige sikkerhedsforanstaltning, da andre urproducenter var kommet Omega i forkøbet, og også Omega selv havde eksperimenteret med anti-magnetisk beskyttelse i tidligere ure. Ikke desto mindre blev Omega Railmaster hurtigt et populært valg – og særligt de senere modeller i serien, der blandt andet blev brugt flittigt af personalet på de nordamerikanske og canadiske jernbaner for en kort periode i 1960’erne, indtil Omega måtte stoppe produktionen af enkelte ur-modeller på grund af et søgsmål fra en anden stor ur-producent.

I dag er Omega Railmaster-urene eftertragtede blandt ur-entusiaster over hele verden, der er vilde med de elegante ure, som altid gemmer på en spændende fortælling. Omega Railmaster findes i et væld af udgaver med et design for enhver smag.

Det første Omega Railmaster-ur fra 1957 var designet særligt til brug inden for mere tekniske erhverv, og uret var særligt populært blandt inge... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg