Omega Seamaster

Omega Seamaster er en unik serie af dykkerure fra Omega. De første ure i serien blev lanceret i 1948, i forbindelse med fejringen af Omegas 100-års jubilæum. Seamaster er dermed en af brandets ældste serier, da. Omega var den første ur-producent til at markedsføre et ur som et ”dykkerur”, hvilket uden tvivl har sat høje forventninger til, hvad brandet kunne udrette. Men ét er sikkert: Et Omega Seamaster er ikke et dykkerur, der skuffer. Tværtimod.

Omega Seamaster kollektionen

Den famøse Seamaster kollektion har siden dens første optræden i ur-katalogerne været i konstant produktion, og har formået at opnå en kollektion bestående af mange forskellige variationer. For dem, der ikke er de helt store ur-nørder, er denne model nok mest kendt som uret, der er båret af James Bond. Omega Seamaster kan fås i utallige kombinationer, lige fra quartz til mekaniske værker, dameure til herreure, firkantede ure til runde ure.

Den nuværende Omega Seamaster kollektion består af Omega Seamaster Aqua Terra, som er den moderne version af det originale, non-diving Seamaster. Derudover byder kollektionen også på Omega Seamaster Planet, som er et bredere ur og det mest vandtætte i kollektionen. Den nyeste lancering er Omega Seamaster 300, som er en vintage re-edition af det ikoniske ur, ref. CK2913, fra 1957,

Kvalitetsure til professionelle dykkere

Med et Omega Seamaster får du et ur, der stadig den dag i dag sættes i forbindelse med professionel dykning. Seamaster-serien rummer et bredt udvalg af forskellige modeller, der sikrer stilfuldhed og præcision både til lands og til vands. Omega Seamasters byder blandt andet på følgende features:
• Vandtæt og resistent ned til 300 meters dybde.
• Urets krans kan drejes, hvilket giver dykkere mulighed for at overvåge både dykkertid og dekompressionsstop minutiøst.
• Kronograf, der kan bruges til at måle forskellige former for tidsintervaller – både over og under vand.

James Bonds personlige favorit

I James Bond-filmen GoldenEye fra 1995 bærer Pierce Brosnan, i skikkelse af Agent 007, et Omega Seamaster Quartz Professional om håndleddet. Det blev starten på et årelangt bekendtskab mellem Omega og James Bond, der har båret et ur fra Omega i samtlige film, der sidenhen er lavet om den engelske agent.

Ur-samlingen tæller blandt andet Omega Seamaster Planet Ocean samt et Omega Seamaster Professional 300M. I 2013 fejrede Omega James Bonds 50-års jubilæum ved at lancere et særligt James Bond-ur i begrænset antal. Uret var en opdateret version af Omega Seamaster Diver 300M og fik navnet James Bond 50th Anniversary Collector’s Piece.

Omega Seamaster er en unik serie af dykkerure fra Omega. De første ure i serien blev lanceret i 1948, i forbindelse med fejringen af Omegas 100-å... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg