Omega Speedmaster

Omega Speedmasters er blandt de mest populære serier af ure fra den schweiziske ur-producent Omega. Det første ur i serien så dagens lys i 1957, og serien rummer i dag et væld af forskellige modeller. Særligt kendt er Omega Speedmaster Professional, der er det ur i serien, der har været produceret i længst tid.

Med et Omega Speedmaster om håndleddet, kan du få glæde af blandt andet følgende features:

  • Kronograf, dato og tidszone-visning. Kronografen fungerer som et stopur, der kan bruges til at måle forskellige tidsintervaller.
  • Tachy-meter, der kan bruges til tidtagning og beregning af gennemsnitshastigheder.
  • Lænke i stål, gummi eller læder og glas i safir – materialer, der er slidstærke i daglig brug

Stilfulde kronograf-ure i sublim kvalitet

Et Omega Speedmaster er et ur i absolut særklasse, og det er svært ikke at lade sig begejstre af både det ydre og det indre. Omega Speedmaster-serien er baseret på den mest avancerede ur-teknologi og pakket ind i et lækkert og æstetisk design, der virkelig fanger øjet. Er du til flotte luksusure med en stolt historie bag sig, er et Omega Speedmaster derfor et must at have i din samling.

Eksklusive ure til sportsmænd

Speedmaster Professional blev båret under den første amerikanske rumvandring som en del af NASA’s Gemini 4-mission i juni 1965 og var ligeledes det første ur til at blive båret af en astronaut på månen under den historiske Apollo 11-mission med Neil Armstrong og Buzz Aldrin ombord i 1969. Omega Speedmaster går i dag stadig under navnet ”The Moon Watch”. Omega Speedmaster er dog ikke kun en serie af velkendte ure inden for rumverdenen, men er også populær inden for sportens verden. Faktisk var serien oprindeligt tiltænkt til brug inden for blandt andet motorsport og en række af olympiske discipliner.

Omega Speedmasters er blandt de mest populære serier af ure fra den schweiziske ur-producent Omega. Det første ur i serien så dagens lys i 1957,... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg