Panerai Luminor

Panerai Luminor er en eksklusiv serie af ure fra italienske Panerai. Serien er blandt Panerais mest populære ur-kollektioner sammen med brandets Radiomir-serie. Det første Panerai Luminor-ur så dagens lys i 1993, og Luminor er derfor en af brandets nyere ur-serier.

 

Stærkt design og kvalitet med Panerai Luminor

Den høje funktionalitet og det simple design på Panerai Luminor henter stærk inspiration fra brandets Radiomir-serie, der tidligere blev brugt af den italienske flåde. Som hyldest til Panerais mangeårige samarbejde med militæret har Panerai tilmed skabt en særlig udgave af Panerai Luminor, nemlig Panerai Luminor Marina, der kun findes i blot 10 eksemplarer.

Panerai Luminor udmærker sig blandt andet ved:

  • At have en stor urskive på hele 44 mm, hvilket er bemærkelsesværdigt for moderne ure til hverdagsbrug. Ikke desto mindre er urskiven en af de mindre af slagsen, når man ser på Panerais øvrige kollektioner.
  • At have en sort urskive med tritium-coating på visere og tal, der giver en særlig selvlysende effekt, som er yderst praktisk i mørke.
  • At have været båret af flere populære skuespillere, heriblandt Sylvester Stallone, Chris Pratt og Dwayne Johnson.

Samarbejde med Sylvester Stallone

Også blandt Hollywood-stjerner har Luminor-uret opnået stor popularitet. Skuespiller Sylvester Stallone har fået en særlig udgave af Panerai Luminor lavet specielt til sig – nemlig Panerai Luminor Submersible, der også har kælenavnet ”Slytech Panerai” med reference til Sylvester Stallones kælenavn Sly. Uret bærer han i filmen Daylight.

Yderligere fik Stallone også lavet uret med en hvid urskive frem for den sorte, der findes på Submersible-modellen. Uret med den hvide urskive bærer navnet ”Luminor Daylight” med reference til førnævnte film. Begge Stallone-ure har skuespillerens signatur indgraveret på bagsiden. Sylvester Stallone præsenterede ligeledes urene for en række af sine venner i Hollywood, heriblandt Arnold Schwarzenegger, der blev så vild med Panerais designs, at han valgte at bære et Panerai Luminor Marina i filmen Eraser.

Professionel ekspertise hos UrHandleren

Panerai Luminor er et utroligt spændende valg af ur med en rig historie bag sig. Søger du et bestemt ur fra Panerai Luminor-serien, er vi hos UrHandleren klar til at hjælpe dig med at få det rette ur hjem. Vi har ingen ventetid og altid et højt serviceniveau med fokus på den personlige kontakt med dig som kunde. Vi handler udelukkende med autoriserede forhandlere inden for EU og kan dermed garantere urenes ægthed, og at alt papirarbejde er i orden. Du kan derfor trygt vælge UrHandleren, når du er på udkig efter at tilføje et særligt luksusur til din samling.

Panerai Luminor er en eksklusiv serie af ure fra italienske Panerai. Serien er blandt Panerais mest populære ur-kollektioner sammen med brandets R... læs mere
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg