Rolex Datejust 36

Rolex Datejust er for nogen et af de mest ikoniske ure, Rolex har produceret. Det blev lanceret i 1945 i forbindelse med Rolex 40-års jubilæum. Datejust var samtidig den første model til at introducere en automatisk datofunktion, ligesom det var den første model, der introducerede den famøse Jubilee-lænke, der blev produceret specielt til denne model. Datejust-kollektionen er gradvist vokset over årene og er nu et af de Rolex ure, der er den mest nuanceret model. Mulighederne mellem de mange metal-kombinationer, forskellige kranse og lænke og et hav af forskellige farvemuligheder til urskiver, er der utallige sammensætninger tilgængelige.

Datejust 36, det perfekte hverdags-ur

Rolex Datejust 36 har været i produktion i over 70 år og har alle dage været en af hjørnestenene i Rolex-kataloget. Datejust 36 kan findes i utallige sammensætninger med et bredt udvalg af materialer, stilarter og konfigurationer. I forhold til modellens størrelse på urkassen og proportioner har den altid egnet sig til de flestes arme, og derfor har Datejust 36 været et meget populært ur igennem hele Rolex historie.

Et ur til alle lejligheder

Er du på udkig efter et hverdags-ur, der passer til alle lejligheder, så er Rolex Datejust et oplagt ur at lede øjnene mod. Rolex Datejust 36 egner sig især til titlen som ”det perfekte hverdags-ur”, hvis du ønsker et mere moderne, klassisk ur. Med en anelse smallere horn, urkasse og krans passer dette ur til de flestes håndled, da modellen både passer perfekt til de mindre håndled, men også til de lidt større. Dermed er det en passende størrelse til henholdsvis kvinder og mænd.

Et klassisk håndværk med mange variationer

Rolex Datejust blev oprindeligt introduceret i en gult guld udgave. Men i løbet af de mange årtier er der kommet adskillige muligheder for metal, det inkluderer både stål og Rolesor. Her er der blandt andet tale om Datejust 126200 i stål og ref. 126303 i stål og gult guld. Selvom Datejust 36 i stål og Rolesor stål/guld modellen er blandt de mest populære ure, så er der blevet introduceret andre muligheder for Rolesor igennem tiden. Her er der tale om ref. 126201 i roseguld og stål, og ref. 126234 i hvidguld og stål.

Der er mange generationer af lænker for Datejust 36, men ved hvert generationsskifte fremstår lænkerne endnu mere solide end de forrige. Dette er også tilfældet for de nye Datejust 36, som både kan fås med en Jubilee-lænke eller en Oyster-lænke.

Den nyeste generation af Rolex værk

Siden 2018 er alle de nyere Datejust 36 udstyret med kaliber 3235, som er den seneste generation af et Rolex værk. Derudover garanterer Rolex også, at det maks. svinger -2/+2 sekunder pr. dag og har 70 timers gangreserve, hvor Datejust II eksempelvis havde 48 timer.
Rolex Datejust 36 lever i den grad op til sit image som et hverdags-ur, da det er tiltænkt, at denne tidløse model skal kunne benyttes til alle lejligheder.

Personlig levering i hele brofaste Danmark

Bemærk, at der er tale om et bestillings-ur med en typisk leveringstid på 10-14 dage. Vi har dog også Datejust ure på lager med øjeblikkelig levering.

Rolex Datejust er for nogen et af de mest ikoniske ure, Rolex har produceret. Det blev lanceret i 1945 i forbindelse med Rolex 40-års jubilæum. D... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg