Rolex Datejust ure

Rolex Datejust er karakteriseret ved, at ur-seriens ure var de første automatiske kronometer-armbåndsure på markedet til at have datovisning i et lille vindue på urskiven. Rolex Datejust findes i mange modeller og med forskellig størrelse på urskiven, der varierer fra 28 mm til 41 mm. Urene fås i blandt andet rustfrit stål og flere guldversioner.

Kvalitet gennem flere generationer

Det første Datejust-ur så dagens lys i 1945 og blev skabt for at fejre Rolex’ 40-års jubilæum det samme år. Ur-serien er uden tvivl den mest populære og succesfulde ur-serie fra Rolex, idet det er den suverænt bedst sælgende. Her får du tre spændende facts om Rolex Datejust:

  1. Rolex Datejust har banet vejen for en lang række af senere Rolex-modeller. Designet på Rolex Datejust har blandt andet tjent som inspiration til designet på Rolex Explorer, Rolex Sea-Dweller og Rolex Submariner. Rolex Datejust har selv ikke ændret sig meget, siden det første ur kom på markedet i 1945, og her er altså tale om en ur-serie, der holder fast på det originale.
  2. Rolex Datejust har gennem tiden været et særdeles populært ur blandt fremtrædende personligheder på både den filmiske, sportslige og mere historiske scene. Både USA’s tidligere præsidenter Lyndon Johnson og Ronald Reagan, skuespillerne Jennifer Aniston og Harrison Ford og tennisspiller Roger Federer har ejet et Rolex Datejust. Og selveste Martin Luther King bar rent faktisk et Rolex Datejust under sin historiske og revolutionerende ”I Have a Dream”-tale i 1963.
  3. Rolex Datejust er ligeledes set båret i flere populære filmklassikere, heriblandt American Psycho, hvor Christian Bale (som karakteren Patrick Bateman) bærer et Rolex Datejust, samt i Lost in Translation, hvor et Datejust-ur ligeledes ses båret af Bill Murray i rollen som karakteren Bob Harris.

En alsidig ur-serie fra Rolex

Rolex Datejust er en efterhånden særdeles mangfoldig ur-serie med mange forskellige ur-modeller repræsenteret. Det forklarer måske også, at serien er Rolex’ bedst sælgende, for der findes stort set et Rolex Datejust-ur til alle uanset smagsmæssige præferencer. Tag derfor rigtig gerne et grundigt kig på de forskellige ure, og se, om ikke også et Rolex Datejust kunne være noget for dig.

Professionelt køb og salg af luksusure

Hos UrHandleren handler vi med luksusure og har mange års erfaring med at opstøve de modeller, som vores kunder efterspørger. Vi udmærker os ved at have kort eller ingen ventetid på vores ure og ved at sætte den personlige service højt. Det skal være en oplevelse udover det sædvanlige for dig at handle ur hos os, og vi håber, at vores særlige sans for service vil skinne igennem, når du køber dit næste Rolex Datejust gennem UrHandleren.

Rolex Datejust er karakteriseret ved, at ur-seriens ure var de første automatiske kronometer-armbåndsure på markedet til at have datovisning i e... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg