Rolex Day-Date 36

Day-Date har siden den første lancering tilbage i 50érne været en ikonisk model i ur-verdenen. Det er ikke kun baseret på det smukke, luksuriøse design, men det er samtidig blevet båret af flere betydningsfulde direktører, præsidenter og store ledere. Rolex Day-Date har derfor fået tildelt kælenavnet ”President”. Uret er ligeledes blevet et synonym på succes og lederskab.

En kombination efter dit ønske

Rolex Day-Date 36 har altid været et eftertragtet ur. Urkassen kan fås i forskellige materialer, blandt andet hvidgul på ref. 128239 og ref. 128349RBR, roséguld på ref. 128235 og gult guld på ref. 128238.

Det er muligt at få urskiven i forskellige farver, blandt andet blå, brun, sølv og pavé diamant med enten riflet krans eller en krans i diamanter. Day-Date 36 kommer med den smukke President-lænke, som i tidernes morgen blev produceret helt specielt til Day-Date. President-lænken ligger udseendemæssigt mellem Oyster- og Jubilee-lænken og er kun tilgængelig i hvidguld, roséguld og gulguld, og bliver bevidst ikke produceret i stål.

Day-Date 36 – nu med opdateret værk

Rolex Day-Date er udstyret med et nyt værk, 3255, som møder de nye standarder for Rolex Superlative Chronometer, hvor svingningens præcision skal være -2/+2 sekunder pr. dag. Værket har erstattet det 48 timers gangreserve med en 70 timers gangreserve.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Leder du efter et bestemt Day-Date 36, som ikke er listet nedenfor, kan du altid kontakte os og høre om muligheden for at skaffe det hjem til dig. 

Bemærk, at der er tale om bestillingsure med en leveringstid på ca. 10-20 arbejdsdage. Alle vores priser er vejledende grundet de store udsving i markedet. Vi udregner gerne den aktuelle dagspris til dig på dit ønskede Day-Date 36 ved en eventuel bestilling.

Day-Date har siden den første lancering tilbage i 50érne været en ikonisk model i ur-verdenen. Det er ikke kun baseret på det smukke, luksuriø... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg