Rolex Day-Date

Rolex Day-Date er uden tvivl et af Rolex’ mest eksklusive ure. Det er den eneste ur-serie fra Rolex, der udelukkende er fremstillet i ædelmetallerne guld og platin. Rolex Day-Date bærer tilmed det prestigefulde kælenavn ”President”, da mange fremtrædende amerikanske præsidenter gennem tiden har ejet en udgave af uret. Listen over præsidenter, der har båret et Rolex Day-Date, tæller blandt andre Lyndon Johnson, Franklin Roosevelt og John F. Kennedy.

Eksklusive ure fra Rolex Day-Date serien

Rolex Day-Date er således et særdeles prominent ur, og nu kan et af urene i serien også blive dit. Se vores aktuelle udbud af modeller her på siden, og læs også gerne videre her for at få tre spændende facts om Rolex Day-Date:

  1. Rolex Day-Date, der blev lanceret i 1956, var den første ur-serie med ure, der både viste dato samt ugedag skrevet ud i fuld længde. Displayet kan indstilles til hele 26 sprog.
  2. Rolex Day-Date fås med urskive i to forskellige størrelser; henholdsvis 36 mm og 40 mm. Herudover fås uret i en lang række af spektakulære designs, og er du til det eksklusive og bemærkelsesværdige, findes der helt sikkert også et Rolex Day-Date for dig.
  3. Remmen på de første Rolex Day-Date udgjorde et helt nyt design, der siden har fået tilnavnet Presidential bracelet. I dag fås Rolex Day-Date dog også med en mere klassisk læderrem.

Køb Rolex Day-Date hos UrHandleren

Hos UrHandleren har vi altid flere Rolex Day-Date-ure på lager, så du kan finde det Rolex Day-Date, du drømmer om. Vi har mange års erfaring med handel af ure på det internationale marked og overbyder gerne markedet for at få det rette ur i hus til dig.

Et Rolex Day-Date er uden tvivl en samler-favorit, og det gælder for mange garvede samlere, at har de først fået et Rolex Day-Date ind i samlingen, så skiller de sig næppe af med det igen lige foreløbig. Det kan derfor være svært at opstøve de mest sjældne Rolex Day-Date-modeller, og får du først et af dem om håndleddet, er det med at holde godt fast. Til gengæld har Rolex Day-Date også en helt særlig kvalitet, og du får her et ur, der holder hele livet – og mere til – hvis du sørger for at passe godt på det. Vælg blandt vores aktuelle udvalg af Rolex Day-Date-ure, eller kontakt os i dag for at høre nærmere om processen i at få drømmeuret hjem til dig.

Rolex Day-Date er uden tvivl et af Rolex’ mest eksklusive ure. Det er den eneste ur-serie fra Rolex, der udelukkende er fremstillet i ædelmetall... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg