Rolex Daytona 116503

Daytonas historie må siges at være lang og kompleks. Vejen til succes var ikke øjeblikke, men det er serien kommet godt efter. I dag er det kendt som et ikoniske ur med det symmetriske design og det ekstremt funktionelle værk. Serien er gået fra at være upopulær til at være det mest eftertragtede ur i 2016. Daytona var oprindeligt produceret til racerkørere, som ved hjælp af dette ur havde muligheden for at fastslå den gennemsnitlige fart på et køretøj over en bestemt afstand.

De nye Daytona-modeller

I 2016 lancerede Rolex en del nye modeller til Daytona-serien, blandt andet Rolex Daytona 116503 i 18 kt. gult guld og stål. På trods af at mange modeller i den nuværende Daytona-serie er udstyret med Rolex keramiske Cerachrom krans, så har ref. 116503 en krans i 18 kt. gult guld.

Den smukke Oyster-lænke

Ref. 116503 har en god størrelse og er et formidabelt ur at bære på armen med en urkasse på 40mm. Dette ur kommer med den smukke Oyster-lænke i stål og gul guld. Urskiven kan fås i forskellige farver, her ses hvid, sort og champagne.

Det funktionelle værk 4130

Dette Daytona er udsyret med det fantastiske 4130 værk, som har en gangreserve på 72 timer. Selvom værket har været i produktion i næsten to årtier, så er det stadig et af de mest overlegne værker i sin klasse med mange leveår tilbage. Det automatiske værk 4130 har både COSC Chronometer certifikatet og Superlative Chronometer certifikatet. Derudover garanterer Rolex også, at det maks. svinger -2/+2 sekunder om dagen.

Vi sidder klar til at hjælpe

Leder du efter et bestemt Daytona, som ikke er listet, kan du altid kontakte os og høre om muligheden for at skaffe den hjem til dig.

Daytonas historie må siges at være lang og kompleks. Vejen til succes var ikke øjeblikke, men det er serien kommet godt efter. I dag er det kend... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg