Rolex Deepsea

Rolex Deepsea er et dykkerur fra Rolex’ populære Sea-Dweller-serie. Det særlige ved netop Deepsea-modellen er, at det er ekstra anvendeligt for den professionelle dykker, idet det kan klare dybder på helt ned til 3900 meter – altså knap 4 kilometer. Uret består af rustfrit stål og er udstyret med Rolex’ eget patenterede Ringlock-system, der er designet til at sikre højere trykmodstand. Med andre ord får du her et særdeles robust dykkerur i et lækkert design, der gør det anvendeligt både i vandet og på landjorden.

  • Rolex beskriver Deepsea-serien: “This new generation divers’ watch benefits from exclusive innovations developed by Rolex to exceed the most exacting demands of professional divers”
  • Urskiven på Rolex Deepsea-modellerne er udstyret med selvlysende timemarkører, der gør det nemt at holde styr på tiden selv i de mørkeste miljøer under overfladen.
  • Kransen på urene kan drejes, hvilket giver dykkere mulighed for at overvåge både dykkertid og dekompressionsstop minutiøst.

Deepsea fra Rolex i flere modeller

Rolex Deepsea blev introduceret af Rolex på den verdensberømte ur- og smykkemesse BaselWorld i 2008. Modellen er således et af Rolex’ nyere ure. Den oprindelige version af Rolex Deepsea har en klassisk, sort urskive med hvid tekst på urskiven. I 2014 blev en ny variant af uret lanceret med tilnavnet ”D-Blue” til ære for James Cameron, der i 2012 dykkede 10.898 meter ned i Marianergraven, der er det dybeste sted, du kan komme i havet. D-Blue-uret har en sort og blå urskive, der, ligesom havet, er nærmest hypnotiserende at se på. Udover D-Blue-modellen findes også en endnu nyere version af Rolex Deepsea fra 2018, der har en bredere lænke og en større lås end det originale Rolex Deepsea fra 2008.

Rolex Deepsea er et dykkerur fra Rolex’ populære Sea-Dweller-serie. Det særlige ved netop Deepsea-modellen er, at det er ekstra anvendeligt for... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg