Rolex Explorer

Det kronometer-certificerede Rolex Explorer er et utroligt lækkert ur fremstillet i rustfrit stål. Den første model i Rolex Explorer-serien blev lanceret i 1953, efter at en prototype på uret, de såkaldte Bubbleback-ure, var blevet testet af på markedet året før i 1952. Rolex Explorer er et ur, der er udviklet til livet på farten, og uret er blandt andet populært blandt bjergbestigere på grund af dets evne til at modstå selv ekstreme forhold på sin vej. På grund af det stilrene design er uret dog også eftertragtet blandt helt almindelige ur-entusiaster, der er vilde med både de rene linjer og urets mange forskellige features.

Du kan glæde dig over følgende features, når du vælger et ur fra Rolex Explorer-serien:

  • 24-timers-viser, der kan bruges på rejser på tværs af tidszoner eller på ekspeditioner, hvor det kan være svært at adskille nat fra dag – som på polerne, under vand eller i grotter.
  • Urene fremstilles af Oystersteel, der er meget resistent og slidstærkt selv i ekstreme miljøer.
  • Modellerne i serien har Double Waterproofness System og garanterer vandtæthed på ned til 100 meters dybde.

Et ur med høj præcision

Med Rolex Explorer-serien får du et ur med suveræn præcision. Uret i sig selv ser på ydersiden meget simpelt ud, men indersiden rummer noget af markedets allermest avancerede ur-teknologi. Rolex Explorer er designet til at modstå ekstreme temperaturer og vejrforhold og dets evne til præcision er svær at slå. Kronometeret måler med en præcision på -2/+2 sekunder pr. dag, hvilket er langt mere præcist, end hvad der reelt kræves af et ur med kronometer. Det stilrene Rolex Explorer er således et ur, du kan regne med i alle tænkelige situationer.

Det kronometer-certificerede Rolex Explorer er et utroligt lækkert ur fremstillet i rustfrit stål. Den første model i Rolex Explorer-serien blev... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg