Rolex GMT-Master II

Rolex GMT-Master II er en opgraderet version af det oprindelige Rolex GMT-Master, der blev udviklet i 1954 efter ønske fra Pan American Airways, der var et af tidens største luftfartsselskaber. Uret udmærker sig ved at kunne vise flere tidszoner samtidig og har derfor i mange år været et populært valg for luftfartspiloter med flyveture på tværs af tidszoner.

Rolex GMT-Master II til samleren

I dag er uret et af de mest eftertragtede og lovpriste Rolex-ure blandt samlere og ur-entusiaster. Her får du tre hurtige facts om Rolex GMT-Master og Rolex GMT-Master II:

  1. Rolex GMT-Master-modellen med navnet 605 Bakelite indeholdt, som flere andre ure på den tid, radioaktivt materiale brugt for at give uret en selvlysende effekt. Uret blev derfor tilbagekaldt i USA efter to år på markedet, og Rolex tilbød at erstatte de radioaktive dele i alle solgte ure med nye, ufarlige dele i aluminium.

 

  1. Med introduktionen af uret med reference 16760 skiftede modelnavnet i 1983 fra Rolex GMT-Master til Rolex GMT-Master II, og en ny generation af GMT-Masters så derfor dagens lys. Alle Rolex GMT-Master II-ure er vandtætte ned til 100 meter og har en stor 40 mm urskive – for blot at nævne nogle af de features, du får glæde af med et Rolex GMT-Master II.

 

  1. Både Rolex GMT-Master og Rolex GMT-Master II er set båret af flere filmskuespillere i prominente roller. I 1964 bar skuespillerinde Honor Blackman et GMT-Master med reference 6542 i James Bond-filmen Goldfinger, hvor hun spiller karakteren Pussy Galore. Ligeledes bærer Mel Gibson, i rollen som piloten Gene, et GMT-Master II i filmen Air America fra 1990.

 

Gør drømmen om et Rolex GMT-Master II til virkelighed

Er du på udkig efter et af de populære GMT-Master II-ure fra Rolex? Hos UrHandleren har vi altid flere modeller på lager og strækker os gerne langt for at få det helt rigtige ur hjem til dig. Vi vægter den personlige service højt og inddrager dig i hele processen, fra vi går på jagt efter dit drømmeur, og til vi sætter det på dit håndled for første gang.

Det skal være trygt at handle luksusur, og hos UrHandleren får du gennemsigtighed og professionel ekspertise fra en garvet spiller i branchen. Vi handler kun med autoriserede forhandlere inden for EU og sørger for, at alt papirarbejde er i orden, før vi overdrager dit nye Rolex GMT-Master II til dig. Kontakt os i dag, og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Rolex GMT-Master II er en opgraderet version af det oprindelige Rolex GMT-Master, der blev udviklet i 1954 efter ønske fra Pan American Airways, d... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg