Rolex Milgauss

Rolex Milgauss, der bærer det fulde navn Rolex Oyster Perpetual Milgauss, er en serie af ure designet særligt til brug for videnskabsmænd. Uret er anti-magnetisk, og det første ur i serien, der i sit design i høj grad lignede et Rolex Submariner, kom på markedet i 1956. Rolex Milgauss har en oversize urskive, Oyster-rem og Twinlock, og så er urene udstyret med en bemærkelsesværdig feature i form af den ekstra viser i en stærk orange farve. Viseren kan stoppes og kan dermed være med til at sikre præcis tidsindstilling.

Historien bag Rolex Milgauss

Modsat mange andre Rolex-ure har Rolex Milgauss langt fra en lang historie bag sig. Der findes blot to forskellige ure i serien, henholdsvis det originale Rolex Milgauss reference 6541 samt dets efterfølger Rolex Milgauss 1019. Produktionen af Rolex Milgauss stoppede i 1988, men efter næsten 20 år, bestemte Rolex sig alligevel for at hylde Milgauss-serien med tre nye og opdaterede ure, heriblandt det specielle Glace Verte-ur, der er det eneste Rolex-ur i historien med den særlige grønne safirkrystal-detalje.

Her får du yderligere tre facts om Rolex Milgauss:

  1. På grund af det anti-magnetiske skjold er Rolex Milgauss et tykkere ur end mange andre Rolex-ure, også Rolex Submariner. Ikke desto mindre holder urene samme vægt på blot 157 gram.
  2. Rolex Milgauss er vandtæt ned til 100 meter (330 feet).
  3. De originale Rolex Milgauss-ure fra 1960’erne og 1970’erne er meget eftertragtede ure blandt samlere. Urene solgte nemlig ikke ret godt på den tid, og der findes derfor heller ikke ret mange i udbud på markedet i dag.

Et spændende og anderledes ur for den garvede samler

Selvom Rolex Milgauss måske ikke er blandt de mest kendte og populære ur-modeller fra Rolex, så er et Rolex Milgauss stadig et godt bud på et spændende ur at have i din samling. Rolex Milgauss skiller sig ud fra mængden, og du finder flere af de nyere modeller på lager her hos UrHandleren.

Drømmer du om et af de ældre Rolex Milgauss-ure, kan vi dog måske også være dig behjælpelig. Vi har nemlig mange års erfaring med køb og salg af ure på det internationale marked, og finder vi det helt rigtige ur, overbyder vi gerne markedet for at få det hjem til dig med mindst mulig ventetid. Vi klarer papirarbejdet, overleverer uret personligt og tilpasser dit nye Rolex Milgauss til dit håndled, så du kan tage det i brug med det samme.

Rolex Milgauss, der bærer det fulde navn Rolex Oyster Perpetual Milgauss, er en serie af ure designet særligt til brug for videnskabsmænd. Uret ... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg