Rolex Oyster Perpetual 34

Det første Rolex Oyster Perpetual blev lanceret tilbage i 1931. “Oyster” refererer til den ikoniske vandtætte urkasse, Oyster, der blev lanceret i 1926. “Perpetual” refererer til det automatiske værk i uret.

Smukke farver til urskiven

Rolex Oyster Perpetual 34 ref. 124200 tilbyder forskellige farver til urskiven, blandt andet blå, pink og olive green, men også de mere afdæmpet farver som sølv, hvid og sort. Den 34mm. urkasse vil normalt ikke være tiltænkt som et herreur, men dette gør sig ikke gældende for Oyster Perpetual 34, som har en solid konstruktion og som er passende til flere størrelser håndled.

Det moderne ur med et vintage touch

Rolex Oyster Perpetual er en ideel måde at få vintage-looket i et moderne ur. Dette ur udstråler indbegrebet af et Rolex ur. Her får du et ur i stål med den klassiske Oyster-lænke. Tidsmarkørerne i hvidguld er med til at tilføje et luksuriøst touch.
Modellerne fra 2018 er udstyret med værket 3130, som møder de nye standarder for Rolex Superlative Chronometer, hvor svingningens præcision skal være -2/+2 sekunder pr. dag.
Ref. 124200 er vandtæt ned til 100 meter.

Rolex Oyster Perpetual kan blive dit

Finder du ikke den model, du ønsker er du velkommen til at kontakte os på salg@urhandleren.dk  eller på 70235150 .

Det første Rolex Oyster Perpetual blev lanceret tilbage i 1931. “Oyster” refererer til den ikoniske vandtætte urkasse, Oyster, der blev lance... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg