Rolex Oyster Perpetual

Rolex Oyster Perpetual er en sand perle i Rolex’ mangfoldige bagkatalog. Serien kan prale af at have leveret verdens første vandtætte armbåndsur, og det er bestemt ikke det eneste område, som Rolex Oyster Perpetual udmærker sig på. Vi giver dig her tre fascinerende facts om Rolex Oyster Perpetual:

  1. Kerneopbygningen bag et Rolex Oyster Perpetual er så velfungerende, at stort set alle Rolex-ure i dag følger samme struktur og derfor teknisk set anses som en del af Oyster Perpetual-kollektionen, selvom de officielt måtte tilhøre andre af brandets ur-serier.
  2. Da de første mennesker satte fod på toppen af Mount Everest i 1953, var et Rolex Oyster Perpetual med på turen. Sådanne ekspeditioner har gennem tiden tjent som værdifuld research for Rolex i forhold til at udvikle brandets ure til at modstå ekstreme forhold.
  3. I år 2000 blev Rolex Oyster Perpetual kåret som ”Watch of the Century” af et panel fra ur-magasinet Europa Star.

Oyster Perpetual – en klassiker fra Rolex

Hos UrHandleren kan vi skaffe mange modeller fra Rolex Oyster Perpetual hjem uden ventetid, og vi garanterer en professionel service fra start til slut. Vi tager os af alt papirarbejdet og sørger for at have de nødvendige certifikater i orden, før vi endeligt overdrager dit ønskede ur personligt til dig. Som en sidste detalje tilpasser vi uret, så det passer perfekt til netop dit håndled. På den måde kan du med det samme føle, at uret nu er dit. Hvilket Rolex Oyster Perpetual skal være dit næste?

Rolex Oyster Perpetual er en sand perle i Rolex’ mangfoldige bagkatalog. Serien kan prale af at have leveret verdens første vandtætte armbånds... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg