Rolex Sea-Dweller

Rolex Sea-Dweller blev lanceret i 1967 og er et innovativt dykkerur i smuk og robust indpakning. Uret er gennem tiden blevet testet og forfinet mange gange, så det i dag kan imødekomme stort set hvilket som helst krav, en professionel dykker måtte have til sit udstyr. Rolex Sea-Dweller er et fantastisk ur, uanset om du foretrækker at færdes til vands eller til lands.

  • Rolex beskriver Sea-Dweller: “ultra-resistant divers’ watches engineered by Rolex for deep-sea exploration”
  • Ure fra Sea-Dweller-serien kan gå ned til 1.220 meter
  • Urene er udstyret med en krans, der kan drejes, hvilket giver dykkere mulighed for at overvåge både dykkertid og dekompressionsstop minutiøst.

Eksklusivt ur til dykkerdragten og jakkesættet

Selvom det flotte stålur ikke er blandt de mest velkendte og populære ure fra Rolex, så er uret alligevel svært at komme udenom. Det er nemlig ikke alle dykkerure, der både klarer sig suverænt under vandet og på en travl dag oven vande på kontoret. Rolex Sea-Dweller passer til det meste og er som en kamelæon, der lynhurtigt og ubesværet tilpasser sig sine omgivelser.

Opsigtsvækkende design og solid kvalitet fra Rolex

Et Rolex Sea-Dweller er uden tvivl et ur, der skiller sig ud fra mængden. Det er både bredere og tykkere end det gængse ur, uanset om vi taler dykkerure eller mere klassiske luksusure, og det er derfor ikke et ur, der nødvendigvis tiltaler alle. Kan du lide det anderledes og mere robuste look, får du dog her et ganske særligt ur til din samling.

Rolex Sea-Dweller blev lanceret i 1967 og er et innovativt dykkerur i smuk og robust indpakning. Uret er gennem tiden blevet testet og forfinet man... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg