Rolex Sky-Dweller

Rolex Sky-Dweller er ikke som andre ure, Rolex tidligere har produceret. Det på trods af at brandet ellers er kendt for at holde sig meget til det, de kender, og at træffe nogle sikre, klassiske valg. Rolex Sky-Dweller er med sit 42 mm case et markant større ur end mange af Rolex’ øvrige ure, og uret kan derfor ikke undgå at tiltrække sig opmærksomhed. Urets giver til gengæld plads til de mange funktioner, der gemmer sig på og bag den ekspansive urskive.

Rolex Sky-Dweller byder på features såsom:

  • Indbygget årskalender, der løbende justerer sig selv. Kun når uret skal skifte fra februar til marts, har det brug for hjælp via manuel indstilling, da uret ikke kan tage højde for skudår.
  • Dual Time Zone: Uret kan vise to tidszoner samtidig – perfekt til den, der rejser meget.

Et luksusur med høj funktionalitet

Med et Rolex Sky-Dweller får du et af de allermest komplekse ure fra Rolex. Rolex Sky-Dweller findes i flere udgaver, der hver især udmærker sig ved at være fremstillet i forskellige materialer fra udgave til udgave. Flere af modellerne er blandt andet fremstillet i eksklusiv Rolex-patenteret Everose gold, 18 ct. Den seneste opdatering af Rolex Sky-Dweller kom i 2017, hvor to nye modeller blev lanceret. Den første udgave af uret kom på markedet i 2012 og var Rolex’ første lancering af en helt ny serie af ure i 20 år, da brandet hidtil blot havde videreudviklet på eksisterende modeller.

Rolex Sky-Dweller er ikke som andre ure, Rolex tidligere har produceret. Det på trods af at brandet ellers er kendt for at holde sig meget til det... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg