Rolex Yacht-Master

Yacht-Master er en eksklusiv serie af sportsure fra Rolex. Det første ur i Rolex Yacht-Master-serien kom på markedet i 1992 og blev et øjeblikkeligt hit, og mange af de senere ure i serien har haft samme store succes. Blandt Rolex Yacht-Master-urene findes blandt andet Rolex Yacht-Master II Regatta Chronograph, der var verdens første ur med mekanisk hukommelse og mulighed for programmeret nedtælling. Serien rummer også Everose Yacht-Master, der var det første Rolex-ur udstyret med en rem i gummi – noget der ses på mange populære sportsure i dag.

Rolex Yacht-Master til lands og til vands

Rolex Yacht-Master var, som navnet indikerer, oprindeligt designet til brug på havet. Urene er, med deres store, tydelige visere og tal-markeringer, nemme at aflæse under stort set alle forhold, og der er i det hele taget kræset om designet for at skabe ure, der forener æstetik med høj funktionalitet. Her får du yderligere tre spændende facts om Rolex Yacht-Master:

  1. Rolex har altid været kendt for brandets grundighed, og der ligger mange års research bag designet af hvert enkelt Rolex-ur. Det gælder også for Rolex Yacht-Master, der var hele 25 år undervejs og blev introduceret som det næste store sejlerur efter Rolex Sea-Dweller fra 1967.
  2. Rolex Yacht-Master er den eneste af Rolex’ Oyster Professional-modeller, der fås med urskive i tre forskellige størrelser; henholdsvis 35 mm, 37 mm og 40 mm.
  3. Rolesium – en særlig kombination af metaller patenteret af Rolex – blev udviklet specifikt til brug i den særlige Platinum-udgave af Rolex Yacht-Master fra 1999. Rolesium er Rolex’ eget navn for kombinationen af platin og rustfrit stål, der til sammen skaber en flot sølvhvid og luksuriøs effekt.

Eksklusive Rolex Yacht-Master uden ventetid

Et Rolex Yacht-Master er et ur, der emmer af luksus, og vi er glade for at kunne præsentere Rolex Yacht-Master her hos UrHandleren. Vi har altid flere forskellige modeller på lager uden ventetid, og vi strækker os gerne en ekstra mil for at skaffe det helt rette Rolex Yacht-Master hjem til dig. Vi handler udelukkende med autoriserede forhandlere inden for EU og sørger for, at alt papirarbejde er i orden, før vi overdrager dit nye Rolex Yacht-Master til dig. Du kan derfor føle dig helt tryg gennem hele processen og blot glæde dig til at få dit ur fra Rolex hjem. Tag et kig på vores lager-modeller her på siden, eller kontakt os i dag for at høre nærmere om mulighederne for at skaffe dit ønskede Rolex Yacht-Master hjem til dig.

Yacht-Master er en eksklusiv serie af sportsure fra Rolex. Det første ur i Rolex Yacht-Master-serien kom på markedet i 1992 og blev et øjeblikke... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg