I Bankboksen kan du få et indblik i, hvad vi har på lager, eller hvad vi, som navnet antyder, har i vores bankbokse i Aarhus, Horsens, Vejle og København. Urene er parate til levering samme dag. Så alt du skal gøre, er at finde det ur, som du ønsker og kontakte UrHandleren – så kan der i teorien sidde et ur på din arm lynhurtigt. Det skal dog nævnes at alle vores resterende cirka 1000 ure kun er få arbejdsdage væk hos vores agenter i Europa.

Bankboksen

Bankboksen består primært af to slags ure:
  • De mest populære fabriksnye sportsmodeller fra de førerende brands Rolex, Omega og Panerai.
  • Ure som vi har taget i bytte. (Vi tager meget gerne vores kunders eksisterende ure i bytte, når man handler nyt ur hos os. De brugte ure gennemgås og kontrolleres selvfølgelig altid, så de er i den stand, som vi lover kunderne).
Ved køb af et ur fra Bankboksen overføres depositum på 15 procent. Det gøres for, at vi rent forsikringsteknisk kan tage uret ud af boksen og møde kunden. Hvis der købes et brugt ur fra Bankboksen, og uret ikke er i den lovede stand, så er kunden i sin fulde ret til at annullere handlen ved leveringen. For os er det vigtigt, at du som kunde ved, at blot fordi man køber brugt ubeset, så har man stadigvæk beset uret, før vi gør handlen endelig. Når der købes et brugt ur af UrHandleren opnås præcis samme serviceniveau, som når man bestiller et fabriksnyt ur hos os, både hvad angår de brugte og nye lagerure. Det betyder at ved køb af et ur fra Bankboksen, så er vores kendte personlige levering selvfølgelig inkluderet. Tag endelig et kig forbi Bankboksen i dag, og lad dig selv friste!