Brugte IWC Ure På Lager

Her på siden finder du UrHandlerens udvalg af brugte IWC, som er klar til levering allerede i dag. Du kan også gå på opdagelse vi vores IWC bestillingsure, som vi bestræber os på at kunne hjemtage indenfor 10-20 arbejdsdage.

Køb Dit Brugte IWC I Trygge Rammer

Du kan føle dig helt tryg, når du købte brugte IWC hos UrHandleren. Alle vores ure er nøje gennemgået, kontrolleret og verificeret hos Urmager. Der medfølger kontrol- og verificeringsbevis samt udvidet garanti på 2 år fra købsdatoen. Vi sætter altid din tryghed i højsædet og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til købet af dit næste ur.

Personlig Levering

Hos Urhandleren leverer vi alle vores luksus-ure personligt på din adresse eller alternativt på et af vore kontorer i Aarhus eller København. Vi sætter god til af til at gennemgå uret, justere lænke eller rem samt svare på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Vi glæder os til at levere dit IWC til dig!

Her på siden finder du UrHandlerens udvalg af brugte IWC, som er klar til levering allerede i dag. Du kan også gå på opdagelse vi vores ... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg