Vi køber dit ur i dag!

En sikker og enkel proces

Vi opkøber brugte ure til konkurrencedygtige priser i hele Danmark. Vi går meget op i kundens tryghed og sikrer en ligeså god serviceoplevelse uanset om du ønsker at købe andet ur samtidigt eller blot sælger dit luksusur til os. Vi køber alle ure ”face to face” Dvs. at vi kan mødes med dig i hele brofaste Danmark. Du har pengene på din konto inden vi forlader hinanden.

Hurtig og diskret ekspedition

Vi kan også tilbyde at handle ”face to face” på vore kontorer i Horsens og Charlottenlund.

Vi vurderer gerne dit ur ud fra fremsendt billede-materiale. Tilbuddet vil så være med forbehold for en hurtig gennemgang af uret i forbindelse med handlen. Du kan uploade billederne direkte til os her. Bemærk hvis der medfølger certifikat til dit ur bør de også tage billede af dette og fremsende samtidigt. De kan vælge mellem upload-funktionen her på siden eller alternativt at sende billederne via e-mail her.

Sælg dit ur

UR I KOMMISSION?

Ønsker du maksimal udbytte for dit ur vil du til tider opleve at vi kan tilbyde en lidt højere indkøbspris for uret når vi ikke selv er nødsaget til at binde likviditet. Kontakt os via mail eller telefon og hør nærmere om vores kommisionsaftaler hvor vi sælger dit ur for dig og sikrer højest mulig betaling.

Solgt eller gratis! Vi sælger dit ur indenfor den aftalte periode. Eksempelvis 2-4 uger. Måtte uret mod forventning ikke være solgt indenfor perioden returnerer vi det til dig med forsikret fragt på vor regning!

Kontakt os i dag

Æske/Boks:
Certifikater:
Upload billeder:

Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif og pdf. Max 10mb

Ja tak, jeg vil gerne modtage relevante nyheder og gode tilbud fra UrHandleren