Vi køber dit luksus-ur i dag!

Hos UrHandleren opkøber vi brugte ure til konkurrencedygtige priser i hele Danmark. Lægger du inde med et ur fra Rolex, Panerai, Breitling, Hublot, Omega, m.m. kommer vi gerne med et tilbud herpå.

En sikker og enkel proces

Vi går meget op i din tryghed, hvilket betyder at alle ure bliver opkøbt ”face to face”. Vi kan mødes med dig i hele brofaste Danmark, eller du kan møde os på vores kontorer i Århus eller på Charlottenlund Slot. Du modtager en indleveringskvittering på dit ur og inden for få arbejdsdage når vores urmager har gennemgået uret modtager du betaling for dit ur.

Vi vurderer gerne dit ur ud fra fremsendt billede-materiale. Tilbuddet vil så være med forbehold for en hurtig gennemgang af uret i forbindelse med handlen. Du kan uploade billederne direkte til os her. Bemærk hvis der medfølger certifikat til dit ur bør du også tage billede af dette og fremsende samtidigt. Du kan vælge mellem upload-funktionen her på siden eller alternativt at sende billederne via e-mail.

UR I KOMMISSION?

Ønsker du maksimal udbytte for dit ur, vil du til tider opleve, at vi kan tilbyde en lidt højere indkøbspris for uret, når vi ikke selv er nødsaget til at binde likviditet. Kontakt os via mail eller telefon og hør nærmere om vores kommisionsaftaler, hvor vi sælger dit ur for dig og sikrer højest mulig betaling.Vi sælger dit ur indenfor den aftalte periode. Måtte uret mod forventning ikke være solgt indenfor perioden returnerer vi det tilbage til dig!

Kontakt os i dag


*Bemærk vi køber udelukkende ure fra luksusbrands såsom Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Audemars Piguet, Patek Philippe og lign.
Du skal vurdere, at dit ur har en værdi på minimum kr. 15.000,- Er uret af mindre værdi har vi ikke mulighed for at indkøbe det. Bemærk – Udfyld gerne prisidé!