Ønsker du at sælge eller bytte dit ur?

Hos UrHandleren indkøber vi brugte luksusure til konkurrencedygtige priser. Vi indkøber de fleste luksus-ure såfremt urene har en min. værdi på 15.000 kr.

Hertil er det påkrævet at urene er mekanisk funktionsdygtige. Det vil sige at hvis dit ur viser tydelige tegn på at være servicetrængende, ikke tikker korrekt eller på anden vis er i stykker, så kan vi desværre ikke byde på disse. Dette skyldes at reparationsomkostningerne på uret først kan anslås, når uret bliver åbnet og gennemgået af en urmager.

Hvilke ur-mærker indkøber i?

Audemars Piguet, Patek Philippe, Rolex, Omega, Breitling, Panerai, IWC og Cartier.

Hvordan foregår processen?

Nedenfor kan du læse nærmere omkring, hvordan processen foregår, hvis du ønsker en prisvurdering på dit ur. Du bedes også udfylde formularen, hvis du ønsker at din ur skal indgå i en eventuel byttehandel.

1. Udfyld formularen

For at modtage en prisvurdering på dit ur, skal du i første omgang udfylde formularen her på siden. Jo mere information, du kan give os på dit ur, jo hurtigere kan vores indkøbsafdeling få udregnet en vurdering til dig, da hvert ur kræver en nøje markedsanalyse. Det er derfor vigtigt, at du husker at udfylde de påkrævede felter samt vedhæfter nogle gode billeder af både ur, boks og certifikat.

2. Modtag estimeret prisvurdering

Efter indsendelse af formularen, kan du forvente at blive kontaktet med en estimeret prisvurdering indenfor 1-2 arbejdsdage. Dog kræver alle prisvurderinger at uret gennemgås af en urmager for at sikre at uret lever op til den oplyste stand samt ikke har nogle mekaniske fejl.

3. Afhentning af uret i trygge omgivelser

Vælger du at godkende prisvurderingen, vil afhentningen af uret bliver arrangeret. Vi går enormt meget op i din tryghed, og derfor opkøber vi alle vores ure ”face to face”. Det vil sige at vi mødes med dig enten på din adresse eller på et af vores kontorer i Århus eller på Charlottenlund Slot.

4. Godkendelse af tilbud

Du vil ved afhentningen modtage en indleveringskvittering på dit ur. Herefter bruger vores urmager et par dage på at gennemgå uret, hvorefter du vil blive kontaktet med det endelige tilbud. Vælger du at godkende dette, overføres det aftalte beløb til dig via en straks-overførsel. Vælger du derimod ikke at godkende tilbuddet, leverer vi naturligvis uret retur til dig på din adresse – uden omkostninger.

Tilbyder i kommisionssalg?

Ja, det vi gør. Ønsker du maksimal udbytte for dit ur, vil du til tider opleve, at vi kan tilbyde en lidt højere indkøbspris for uret, når vi ikke selv er nødsaget til at binde likviditet i uret. Vores kommisionsaftaler tager typisk udgangspunkt i en periode på enten 90 eller 180 dage alt afhængig af, hvilken type ur, som der er tale om. Er dette noget, du er interesseret i, bedes du blot notere dette i formularen nedenfor.