Sælg dit Ur | Sælg Ur Online | Vi Køber Dit Ur | Læs Mere Her

Vi køber dit luksus-ur i dag!

Hos UrHandleren opkøber vi brugte ure til konkurrencedygtige priser i hele Danmark. Lægger du inde med et ur fra Rolex, Panerai, Breitling, Hublot, Omega, Cartier, Tag Heuer m.m. kommer vi gerne med et tilbud herpå.

En sikker og enkel proces

Vi går meget op i din tryghed, hvilket betyder at alle ure bliver opkøbt ”face to face”. Vi kan mødes med dig i hele brofaste Danmark, eller du kan møde os på vores kontorer i Århus eller Charlottenlund. Bliver dit ur godkendt til handel, har du pengene på din konto inden vi forlader hinanden.

Vi vurderer gerne dit ur ud fra fremsendt billede-materiale. Tilbuddet vil så være med forbehold for en hurtig gennemgang af uret i forbindelse med handlen. Du kan uploade billederne direkte til os her. Bemærk hvis der medfølger certifikat til dit ur bør du også tage billede af dette og fremsende samtidigt. Du kan vælge mellem upload-funktionen her på siden eller alternativt at sende billederne via e-mail.

Sælg dit ur

UR I KOMMISSION?

Ønsker du maksimal udbytte for dit ur, vil du til tider opleve, at vi kan tilbyde en lidt højere indkøbspris for uret, når vi ikke selv er nødsaget til at binde likviditet. Kontakt os via mail eller telefon og hør nærmere om vores kommisionsaftaler, hvor vi sælger dit ur for dig og sikrer højest mulig betaling.Vi sælger dit ur indenfor den aftalte periode. Eksempelvis 2-4 uger. Måtte uret mod forventning ikke være solgt indenfor perioden returnerer vi det til dig med forsikret fragt på vor regning!

Kontakt os i dag

Bopæl: JyllandFynSjællandAndet
Æske/Boks: JaNej
Certifikater: JaNej
Upload billeder:

Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif og pdf. Max 10mb

Ja tak, jeg vil gerne modtage relevante nyheder og gode tilbud fra UrHandleren