Brugte luksusure

Hos Urhandleren.dk finder du et stort udvalg af nye og brugte ure fra de førende ur-producenter. Nedenfor ser du vores udvalg af brugte ure fra blandt anden Audemars Piguet, Breitling, Hublot, Omega, Rolex og Panerai. Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service både før og efter dit køb. Dette vil du opleve igennem vores store erfaring og ekspertise på området, der sikrer, at du altid får den rette vejledning og information, når du står og skal købe et brugt ur.
Din sikkerhed, når du køber et brugte ure
Der kan være mange bekymringer involveret, når man overvejer at købe et brugt luksus-ur. Hos Urhandleren.dk skal din tryghed ikke være en af dem. Når vi indkøber et brugt ur, bliver uret som standard procedure sendt til urmager for at gennemgå en kontrol- samt verificeringstest. Først herefter bliver uret sat til salg på vores hjemmeside.

Som endnu en sikkerhedsforanstaltning for vores kunder, tilbyder vi også en udvidet garanti på alle vores ure. Denne garanti er gyldig i 2 år fra den opgjorte faktureringsdato. Skulle uheldet være ude i denne periode, sørger vi naturligvis for at hente uret på din adresse samt levere det retur til dig efter endt reparation. Helt uden omkostninger.
UrHandleren tilbyder personlig levering
Når du har bestilt dit drømmeur, så er vi klar til at levere uret til dig. Dette vil ske personligt efter aftalt tid og sted. Sammen vil vi gennemgå uret og certifikaterne, og samtidig justere lænken, så uret passer perfekt til din arm. Hvis du bestiller et af de brugte luksusure nu, er vi klar til levering allerede i disse døgn. Du kan også hente uret på et af vores kontorer i Aarhus eller København.
Ingen ventetid
Hos UrHandleren undgår du de omtalte ventelister, som du vil opleve hos strøgbutikkerne. Vi går ud og overbyder EU-markedet, hvilket samtidig betyder, at prisen også bliver sat herefter. Derfor vil du hos UrHandleren kunne få dit drømmeur hjem allerede i disse dage til en højere pris, end du vil opleve hos en strøgforhandler. Men du undgår til gengæld at være på venteliste i 5-10 år, som du vil hos en strøgbutik.

Hvis du har spørgsmål til en af vores listede brugte ure, så kontakt os på 70235150 eller på salg@urhandleren.dk

Hos Urhandleren.dk finder du et stort udvalg af nye og brugte ure fra de førende ur-producenter. Nedenfor ser du vores udvalg af brugte ure fra bl... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg