Rolex ure

Rolex blev etableret i 1905 og har siden sin grundlæggelse stået bag flere eftertragtede sports- og dressure såsom Submariner og Datejust. Rolex er vokset sig til at blive et yderst prestigefyldt brand, og det er ikke uden grund at Rolex i dag er at finde blandt verdens mest anerkendte og eftertragtede ure.
Rolex ure klar til levering
Her på siden finder du et stort udvalg af nye og brugte Rolex ure som er klar til at blive leveret allerede i dag. Du kan dog også gå på opdagelse i vores store udvalg af vores bestillingsure, som vi som udgangspunkt kan hjemtage mellem 10-14 arbejdsdage.
Personlig levering
Hos Urhandleren sætter vi købsoplevelsen i højsædet. Derfor har vi valgt at udvikle et unikt koncept, hvor vi blandt andet leverer alle vores ure personligt til vores kunder. Ved leveringen afsætter vi god tid til den enkelte kunde, hvor vi justerer lænken samt gennemgår uret og eventuelle spørgsmål, som kunden måtte have. Udover den personlige levering, tilbyder vi også udvidet garanti på alle vores ure – nye som brugte. På denne måde kan vi sikre vores kunder den bedste købsoplevelse og en tryg handel.
Finansiering hos UrHandleren
Har du brug for finansiering af dit nye Rolex? Hos UrHandleren.dk har du mulighed for at ansøge og blive forhåndsgodkendt til et privatlån igennem basisbank. Du får svar på din ansøgning efter ganske få minutter, hvorefter vi kontakter dig for at aftale de nærmere detaljer omkring købet. Ansøgningen er ganske anonym overfor Urhandleren indtil lånet er godkendt af banken.

Rolex blev etableret i 1905 og har siden sin grundlæggelse stået bag flere eftertragtede sports- og dressure såsom Submariner og Datejust. Rolex... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg