Alle vores fabriksnye ure og langt de fleste af vores brugte ure kommer naturligvis som komplette sæt med certifikater, garantibeviser, mv. For at opnå producentens World Wide garanti, har den pågældende autoriserede forhandler, som har solgt uret til vor agent/samarbejdspartner, udfyldt certifikater og garantibevis, således at din garanti for uret er opnået i hele verden.

UrHandlerens udvidede garanti

Alle vore kunder er automatisk dækket af UrHandlerens udvidede garanti i hele garantiperioden. Skulle uheldet være ude, og du oplever en reklamation på dit ur, ser vi gerne til at vores danske urmagere med mange års erfaring på Rolex, Omega, Panerai og Hublot m.fl. løser opgaven. Vi afhenter uret fra din bopæl hvor som helst i hele brofaste Danmark indenfor 1-2 arbejdsdage efter vi har modtaget din henvendelse. Efter endt reparation og test af dit ur leverer vi uret personligt tilbage til dig igen efter nærmere aftale. Du behøver altså ikke at bruge din tid på at køre til storbyen, finde parkering og stå i kø, når reklamationen driller. Vi er blot et opkald væk i hele garantiperioden. Vælger du alligevel at indlevere dit ur til en strøg-forhandler, vil du til tider opleve, at forhandleren vil tilbyde reparation af uret på producentens regning hos nærmeste servicecenter. Det kan eksempelvis være i Køln eller lignende. Den forsikrede fragt til dette servicecenter kan butikken opkræve fra dig, da uret ikke oprindeligt er købt i deres forretning. En sådan omkostning dækker UrHandleren også igennem vores udvidende garanti. Du skal blot indsende kvitteringen for den betalte fragt, som du har modtaget i butikken. Vi overfører derefter beløbet indenfor 1-3 hverdage til din konto, således at du står omkostningsfri, hvis du skulle benytte en af disse butikker i forbindelse med en given reklamation.

Vi forsikrer dit ur

I det sekund vi har modtaget dit ur mhp service, reklamation eller lignende er uret dækket af UrHandlerens forsikring, indtil vi har tilbageleveret uret til dig.

Hvad er ikke dækket af garantien?

Garantien dækker naturligvis ikke selvforskyldte skader på uret og pludseligt opståede skader i forbindelse med tab af uret eller anden udefrakommende påvirkende kraft. Skulle du være uheldig at tabe dit ur, er vi naturligvis behjælpelig med billig, hurtig og smertefri reparation af uret på din egen regning. Du vil blive præsenteret for et estimat inden reparationen udføres af vore urmagere. Indleveres uret som reklamation hvor det alligevel viser sig at der er tale om slagskade eller anden påvirkning som ikke relaterer sig til reklamation, dækker kunden selv udgifterne til urmager mv.

Vær opmærksom på dit nye ur

Vi råder altid vores kunder til at være særlig opmærksom, når det kommer sig til disse kostbare ure. Eksempelvis er det altid en god idé på jævnlig basis at kontrollere sin lænke for eventuelle skruer, der har arbejdet sig fri eller løse. Finder du en sådan ”løs” skrue, skal du øjeblikkeligt stoppe med at bære uret, ringe til os og så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan være behjælpelige med at stramme skruerne efter i din lænke. Skulle en skrue arbejde sig fri i lænken, er det kundens EGET ansvar at kontrollere for dette. Et tab af uret grundet en løs skrue i lænken vil almindeligvis IKKE være dækket af garantien. Dog vil dit forsikringsselskab ofte være behjælpelig i forbindelse med en ”pludselig opstået skade”. Vi skal i den sammenhæng henvise til dit forsikringsselskab angående eventuel dækning mv.

UrHandlerens CARE-pakke - En investering i dit ur

Ønsker du at passe ekstra godt på dit ur kan du tilkøbe UrHandlerens carepakke. Med CARE-pakken kan du indenfor 24 måneder få afhentet dit ur på din privatadresse i hele brofaste Danmark med henblik på en UV-rens af lænke, rengøring af selve uret, en polering af urets lænke og kasse, hvis man ønsker det og ikke mindst en tryktest, således at man er sikker på at uret forbliver vandtæt. Care-pakken er inklusiv personlig levering og afhentning af uret i hele brofaste Danmark og koster kr. 3.000,- Carepakken kan kun tilkøbes ved samtidig handel af ur eller indenfor 14 dage efter uret er købt og leveret af UrHandleren.