Rolex ure bliver lavet i mange forskellige størrelser, modeller og kombinationer. Hvis du ikke er vant til at gå med ur, kan det virke som en jungle at finde ud af netop hvilket Rolex ur, som passer bedst til dit håndled. Her har vi samlet de typiske kvindemodeller, så du nemmere kan få dig et overblik over, hvilken størrelse, som du skal vælge.

Rolex Datejust 26

Rolex Datejust 26 var det første Lady-Datejust på markedet. Størrelsen var perfekt i forbindelse med datidens trends, og 26 mm var den typiske størrelse for kollektionen i over et årti. Denne størrelse produceres dog ikke længere, men det er stadig muligt at finde brugte vintage modeller på markedet.

Rolex Lady-Datejust 28

Lady-Datejust er produceret med kvinder for øje og afspejles af Rolex' mere feminine side. Modellerne findes i mange forskellige materialer, størrelser og kombinationer, der alle har klassisk elegance til fælles. I skrivende stund er det dog kun Lady-Datejust 28 mm, som fortsat produceres.

Rolex Datejust 31

Rolex Datejust 31 er kendt som mellemstørrelsen for Datejust. Selvom uret teknisk set blev fremstillet til mænd, så er Datejust 31 i den grad blevet populær blandt de kvindelige ur-entusiaster. Dette skyldes blandt andet urenes tidsløse design samt størrelsen, som passer til de fleste kvindearme.

Rolex Oyster Perpetual 34

Rolex Oyster Perpetual er Rolex' basismodel, som kun produceres i stål, men med et hav af farvekombinationer. Tag blandt andet dette smukke Rolex Oyster Perpetual 34 med den unikke grønne skive og orange detaljer. Størrelsen er endnu en favorit blandt kvinderne, men kan bæres af begge køn.


Rolex Datejust 36

Det første Datejust blev produceret i 1945 og har været en af Rolex' bedst sælgende kollektioner igennem historien. De bevæger sig fra det konservative look til det mere outrerede med sin helt egen elegance. Det typiske Datejust måler 36 mm, og kan bæres af både mænd og kvinder. I begyndelsen var uret dog tiltænkt som et herre-ur, men med tiden begyndte flere og flere kvinder at foretrække et ur med større fylde på armen.


Rolex Datejust 41

I 2009 introducerede Rolex en større udgave af den eftertragtede model. Uret blev nu produceret i 41 mm og en ny række farvekombinationer blev tilgængelige på markedet. Urene ligner på billeder utroligt meget hinanden, hvilket skyldtes at Rolex blot valgte at forstørre designet op for at ramme et bredere publikum. De fleste kvinder foretrækker dog fortsat ure mellem 26-36 mm, da en kasse på 41, kan virke meget voldsomt på et mindre håndled.Er du stadig i tvivl om, hvilken størrelse, som du skal vælge?

Vi sidder altid klar på telefonen til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken størrelse, som vil passe bedst til dig. Du kan kontakte os på 70235150 eller på salg@urhandlerne.dk. Alternativt er du også velkommen til at booke et telefonmøde, hvor en eventuel fremvisning kan arrangeres.