UrHandleren ApS opruster med ny COO, Søren Søltoft Holmboe, selvom luksusurene lige nu oplever den største korrektion i nyere tid. Med UrHandlerens nye strategi og formålsbestemmelse i hånden vil Søren særligt have fokus på udviklingen og driften af den nye butik og den administrative gang i virksomheden.

UrHandleren præsenterer ny COO

Det er en spændende tid, UrHandleren ApS går i møde. Der er sat ny kurs og som et som et led i målsætningen om vækst og fremdrift i et spændende ur-univers overlader CEO og stifter af UrHandleren ApS, Daniel Nielsen, COO-stafetten til Søren Søltoft Holmboe. De seneste tre år har Søren arbejdet som hoteldirektør for Hotel Opus i Horsens og været et anerkendt væsen blandt de danske ”urtosser”, som er et begreb, der både omfatter ursamlere, ur-nørder, folk der investerer i ure og folk, som generelt har en større interesse i mekaniske og specielle ure. Søren har flittigt lavet videoer omkring sin passion for ure de sidste mange år.
”Jeg er egentlig ikke sikker på, hvad jeg oprigtigt interesserer mig mest for. Om det er mekaniske ure eller om det er forretningsudvikling og kommunikation. Så da muligheden for at tage ansvaret for udviklingen og driften af så stor en forretning, som UrHandleren er blevet over de seneste år, kunne jeg ganske enkelt ikke lade den ligge. I dag møder jeg ind til et hold af specialister, der kan deres kram i forhold til så forskellige discipliner som marketing, tekstforfatning, urmageri, indkøb og salg. Alle ved præcis, hvad de har med at gøre og jeg er både ydmyg og glad for at skulle stå i spidsen sammen med Daniel, som har knoklet i snart ti år for at nå hertil”
fortæller Søren, COO for UrHandleren ApS, som har en baggrund som direktør hos Munkebjerg Gruppen, Bestseller og fra bureauverdenen.

Store ambitioner

Det seneste årti har ur-verdenen oplevet, hvordan prisen på populære luksusure har gennemgået årlige raketstigninger. En tendens, som luksusurene ikke kan prale af i 2022. Den stigende inflation, krypto-kollapset og befolkningens forbrugsvaner har særligt påvirket de finansielle markeder, her i blandt markedet for ure. Det store prisfald på de eftertragtede ure betyder, at urene vil forekomme mere realistiske for mange potentielle købere, men samtidig påvirker ustabile tider også købernes villighed. Derfor kan Sørens tiltrædelse som ny COO synes som en stor investering i et ustabilt marked.
”Der er ingen tvivl om, at det marked vi lige nu oplever, ikke indbyder til større økonomiske virksomhedsbeslutninger. UrHandleren ApS er i fremdrift og vi har store ambitioner i detaildelen i foretagendet UrHandleren.dk og med vores nye investeringskoncept hos UrHandleren Invest. Derfor var det vigtigt for os at få netop Søren ombord på holdet. Søren har en spændende profil og en særlig integritet i ur-verdenen. Hans evner ud i kommunikation og branding glæder vi os til at benytte og så har han en dejlig enkel tilgang til ledelse og forretningsudvikling. Og så er timing altid essentiel. Især i vores verden.”
siger Daniel Nielsen, administrerende direktør for UrHandleren ApS.

Fokus på investeringsdelen

Daniel Nielsen fortsætter i UrHandleren ApS som administrerende direktør og Invest Manager hos UrHandleren Invest. Her vil Daniel primært varetage porteføljerådgivning for investeringsklienterne samt afholde strategiske investorarrangementer for nuværende og potentielle klienter.
"Jeg er sikker på, at Søren er den rigtige til at løfte opgaven hos UrHandleren ApS fremover. Sørens store erfaring indenfor ledelse og forretningsudvikling kommer os virkelig til gode nu her, hvor vi også har etableret UrHandleren Invest. Søren har selv skabt sig en god portefølje af ure, der er værd at investere i. Dette har han gjort med lidenskab og godt købmandskab. Og det er præcis de to værdier, vi bygger på i vores forretning.”
fortæller Daniel Nielsen.

Hold dig opdateret

Du kan holde dig opdateret på vores Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler UrHandlerens seneste nyheder.