Nu er tiden endelig inde til, at vi kan løfte sløret for vores lille hemmelighed. En hemmelighed, som vi længe har glædet os til at kunne præsentere for UrHandlerens nuværende og fremtidige kunder. Til august åbner UrHandleren og UrHandleren Invest fysisk butik i hjertet af Aarhus. En drøm, der endelig er gået i opfyldelse.

Ny placering samme koncept

Tilbyder UrHandleren stadig personlig levering? Kan man stadig købe ure online? Frygt ej, UrHandleren vil stadig have en online-afdeling, hvor du kan handle dit drømme-ur. Vores nye butik betyder, at vi kan fremvise ure seks dage om ugen i det jyske foruden Charlottenlund Slot, hvor der stadig vil være mulighed for fremvisning. Lige siden UrHandleren tog sine spæde skridt tilbage i 2013, har vi tilbudt personlig levering i hele brofaste Danmark. Det har altid været en del af UrHandlerens DNA, og sådan forbliver det også. Om du bor på Sjælland, Jylland eller ønsker, at vi skal levere et ur som en del af en overraskelse, så kører vi glædeligt ud til dig.

UrHandleren Invest og UrHandleren under samme tag

UrHandleren Invest har indtil nu haft sin administrative gang på Charlottenlund Slot. Til august udvider UrHandleren Invest med nye fysiske rammer i det jyske, når de rykker ind i de samme lokaler som UrHandleren ApS. De nye lokaler gør det muligt at invitere klienter og kunder ned til porteføljerådgivning, møder og fremvisning af luksus-urene i fantastiske omgivelser. UrHandleren Invest vil dog stadig været til stede på Charlottenlund Slot.

Aarhus fedeste placering

Hvor skal Aarhus største ur-forretning af luksus-ure så placeres? Vi ønsker naturligvis, at butikken er placeret så belejligt som muligt for vores kunder. Vi ser ingen bedre placering for Danmarks smukkeste ur-forretning end Store Torv 3 i Aarhus C. Vi er lige nu i fuld gang med at designe vores kontorinventar samt istandsætte og renovere butikken.

UrHandleren leverer drømmeuret

Selvom UrHandleren er i fuld gang med at klargøre vores nye, fantastisk butik, hjælper vi stadig med at finde dit drømme-ur. Indtil vi åbner butikken, har du naturligvis mulighed for at kontakte os og spørge indtil drømmeuret. Ligeledes fremviser vi stadigvæk urene på vores kontorer i Aarhus og på Charlottenlund Slot, og vi har altid tid til at levere urene i hele brofaste Danmark.

Vi glæder os til at kunne slå dørene op for vores længeventede butik i august. Vi holder jer opdateret om nærmere information af åbningen af butikken. Følg med på Facebook og Instagram og få UrHandlerens seneste nyheder.