Der findes mange antagelser omkring, hvem vores kunder er. Når vi taler med folk, der interesserer sig for vores forretning, er der ofte en forventning fra dem om, at vi handler med alle de rige og de kendte. Og selvom der kan være en lille grad af sandhed i disse antagelser, er det alligevel langt fra den fulde sandhed.

Virkelighedens ”Talking Watches”

Vi har oplevet at levere ure hos en familie i et lille rækkehus i en lille provinsby. Vi har afleveret Rolex ure i bofællesskaber med studerende, som hver især havde inspirerende historier om, hvordan de har formået at spare op til deres drømme-ur, imens de har levet af SU. Vi har siddet ved spisebordet hos en vordende brud på selve dagen, hvor hun skulle sige ja til sin mand, og justeret lænken på netop dét ur, hun skulle bære, når hun senere blev fulgt op ad gulvet med sin stolte far ved sin side.

Hver eneste gang, vi banker på døren hos en kunde med deres nye ur under armen og med vores ur-værktøj i tasken, bliver vi klogere som mennesker. På en måde kan man sige, at vi lever i virkelighedens udgave af HODINKEE’s ”talking watches”. Og vi får skønne historier med hjem hver gang. Uanset om vi er langt ude på landet, ovre i blokkene eller ude på strandvejen.

Vi får så meget, når vi møder vores kunder

Vi møder vores kunder, hvor de bor. Vi møder dem på deres arbejdsplads. Vi møder dem der, hvor det passer dem og når det passer dem. Og det giver os et fascinerende indblik i så mange menneskers liv, historie og familie. Det der startede med at være en god service, altså personlig levering på adressen, har givet os så meget mere værdi for os, end vi kan sætte ord på.

Fordomme skudt ned

Når vi derfor hører, at vi nok handler med de rigeste danskere, så kan vi med taknemmelighed svare, at det slet ikke er forbeholdt velhavende mennesker at købe dyrere mekaniske ure. For det er den nyudlærte elektriker, den nygifte, den nybagte akademiker, automekanikeren, kokken, skolelæreren, advokaten, iværksætteren, vi møder hver eneste dag. Både når vi åbner butiksdøren i Århus midtby, eller når vi tager imod interesserede kunder på vores kontor på slottet i Charlottenlund eller når vi banker på døren hjemme hos den enkelte kunde.

For mange mennesker betyder et ur meget mere end den funktion, et ur tilbyder. Det handler om følelser, mærkedage og milepæle i livet. Og fejringen af livets små sejre, er noget vi alle prioriterer. Og nogle ønsker, at der skal være dét der ur, der binder minderne og målene sammen.

Følg med på vores Facebook og Instagram , hvor vi hver uge opdaterer vores leveringshistorier.