Hos UrHandleren finder du over 1000 forskellige ure fra de førende producenter som Rolex, Omega, Breitling, Hublot, IWC, Audemars Piguet, Panerai. På hvert ur er der tilknyttet et billede, en udførlig beskrivelse af uret, den vejledende listepris samt vores pris. (Bemærk at ganske få af vores ure handles over listepris). Det kan du læse nærmere om her. Hvis du ønsker mere levende billeder og et indblik i den måde, vi handler på hos UrHandleren, kan du besøge os på vores sociale medier Facebook og Instagram, hvor vi i øjeblikket har op mod 20.000 danske følgere.

Forespørgslen

Når du har indhentet inspiration, har du to muligheder. Den første er at ringe til os. Vi sidder klar ved telefonen mandag-fredag 9.00-18.00, lørdag 10.00-14.00 og søndag 11.00-15.00. Alternativt kan du klikke på det ønskede ur på vores hjemmeside og trykke på “køb”. Herefter vil du blive sendt videre til en side, hvor du skal udfylde dine kontaktoplysninger. Når dette er gjort, ringer vi i løbet af én arbejdsdag for at sikre os, at du får den rådgivning, du har behov for, og fordi vi her kan besvare de spørgsmål, der eventuelt måtte være til uret.

Leveringstid

Vores lagerure i Bankboksen er til mere eller mindre øjeblikkelig levering på alle bankdage. Bestillingsure, som vi hjemtager fra vores agenter, er almindeligvis til levering i løbet af 3-9 arbejdsdage.

Accept af handelsbetingelser

Vi har altid en forventningsafstemning med vores kunde om, hvornår leveringen finder sted, inden der overføreres depositum. Når du har accepteret vores formalia, udsteder vi en ordrebekræftelse. I ordrebekræftelsen kan du læse nærmere omkring UrHandlerens handelsbetingelser og se en forhåndsvisning af uret. Med denne forhåndsvisning sikrer vi, at der er tale om det korrekte ur. Derfor er det vigtigt, at du læser ordrebekræftelsen ordentlig igennem.

Dit depositum - vores sikkerhed

Når du har læst ordrebekræftelsen, bedes du overføre 15 procent af det samlede beløb til vores konto med en straksoverførsel samme dag. Når vi modtager dit depositum på vores konto, er ordren automatisk eksekveret.

Personlig levering af dit ur

Hos UrHandleren leverer vi personligt hos kunden i hele brofaste Danmark. Den personlige levering er altid inkluderet i vores priser. Hvis du har bestilt et ur, som vi har på lager, finder vi selvfølgelig en leveringsdag med det samme. Hvis det er et bestillingsur finder vi en leveringsdag, når vi kender den præcise dato, det lander i vores bankboks.Det er op til kunden, om vi skal levere uret i privaten eller på arbejdspladsen. Hvis der er tale om en morgengave til et bryllup eller en rund fødselsdag, koordinerer vi selvfølgelig med giveren i forhold til, hvordan man ønsker, at vi medvirker i overleveringen – vi sikrer her at den personlige levering altid er en god og særlig oplevelse. Hvis du ønsker at vide mere om den personlige levering, kan du læse nærmere her.Vi gennemgår ur, certifikater og justerer lænken, således at kunden har mulighed for at bære uret allerede fra første dag.

Din sikkerhed

Når vi sidder overfor dig og du får dit ur på armen, lænken justeret og vi gennemgår certifikater, så er det først her at de resterende 85 procent af beløbet skal overføres via straksoverførsel til vores konto. I forbindelse med overførslen skal det nævnes, at vi ikke længere modtager kontanter.Efter handlen er gennemført, vil du automatisk modtage en faktura således at du har dine 24 måneder reklamationsret, dækning af dansk købelov og at du altid har dokumentet liggende elektronisk til dit forsikringsselskab.Hvis du har spørgsmål til vores købsproces, sidder vi klar på telefonnummer 70 23 51 50.Vi ser frem til at hjælpe dig med dit drømmeur.