Hublot

Hvor udsædvanlige materialer mødes og skaber horologisk perfektion

Hublot blev grundlagt 1980, og betragtes som det unge brand i urbranchen blandt mærker som Rolex, Omega og Panarai. Trods det har Hublot alligevel formået, på relativt kort tid, at blive anset som et af de mest eftertragtede urmærker i verden

Vejen til denne succes startede med et guldur, som grundlæggeren Carlo Crocco introducerede ved Baselworld i 1980. Uret i guld kom på en sort gummirem. Noget der aldrig før var set i urbranchen. Inspirationen til designet kom fra de runde vinduer, der findes på skibe. Uret blev også navgivet efter denne slags vindue, som kaldes et koøje. På fransk – Hublot.

Hublot fik i 2004 en ny mand ved roret – den tidligere formand for Omega, Jean-Claude, der førte Hublot videre til den succes de er i dag.

Med et Hublot-ur på armen er du sikret materiale og urværk af højeste kvalitet. Blandt Hublots mest populære modeller finder du Big Bang og Classic Fushion.

Hvor udsædvanlige materialer mødes og skaber horologisk perfektion Hublot blev grundlagt 1980, og betragtes som det unge brand i urbranche... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg