Hublot ure

Schweiziske Hublot blev grundlagt i 1980 og betragtes derfor som det unge brand i ur-branchen, når man stiller det op mod ældre mærker som Rolex, Omega og Panarai. Trods sin forholdsvis unge alder har Hublot alligevel formået, på relativt kort tid, at positionere sig blandt de store spillere som et af de mest eftertragtede ur-mærker i verden.

Vejen til succes for Hublot startede med et guldur, som grundlæggeren, italienske Carlo Crocco, introducerede ved den internationale ur- og smykkemesse Baselworld i 1980. Uret i guld kom på en sort gummirem, hvilket aldrig tidligere var set inden for branchen. Det spektakulære ur blev derfor naturligvis bemærket. Inspirationen til designet på uret kom fra de runde vinduer, der findes på skibe. Uret blev også navngivet efter denne type af vindue – og efter brandet bag – og fik navnet Hublot, der er det franske ord for koøje. Virksomheden fik senere en ny mand ved roret, da den tidligere formand for urmageren Omega, Jean-Claude Biver, trådte til i 2004. Hans ekspertise er uden tvivl af stor betydning for den succes, som det eksklusive brand har i dag.

Eksklusive kvalitetsure fra Hublot

Med et Hublot-ur på armen er du sikret materiale og urværk af højeste kvalitet. Brandet er kendt for at turde at eksperimentere med materialer og sammensætninger. Hublot kan blandt andet prale af at være den første producent i verden til at lave et ur med gummirem, der ellers nærmest er synonym med ure inden for sportens verden i dag. Det er dog ikke det eneste område, hvor Hublot-ure udmærker sig. Tværtimod.

  • Hublot har skabt mange fantastiske ambassadør-samarbejder inden for sportens verden. Blandt andet med verdens hurtigste mand Usain Bolt, der har fået en hel kollektion af Hublot-ure dedikeret til sit navn.
  • I 2005 vandt Hublots Big Bang-modeller samtlige priser ved Baselworlds prisshow.
  • Hublot-ure har status som officielle FIFA-ure og er brugt til tidtagning ved FIFA World Cup i både 2014 og 2018.

Hublot ure med personlig levering

Er et ur fra Hublot også på listen over ure, du drømmer om at have i din samling? Hos UrHandleren er vi specialiseret i at skaffe ægte luksusure udenom de traditionelle, lange ventelister, du måske kender fra strøgbutikkerne. Det betyder, at du aldrig skal vente længe på dit Hublot-ur. Vi forhandler både fabriksnye samt brugte ure fra Hublot, og vi sætter en ære i at kunne levere professionel og personlig service til dig. Når dit ønskede Hublot-ur er klar, leverer vi det personligt til dig og overdrager alle certifikater og papirer. Vi tilpasser naturligvis også uret, så det passer til dit håndled.

Vi køber Hublot-ure fra autoriserede forhandlere i Europa. Alle papirer er i orden, og du kan derfor være helt tryg ved at lade os om at levere dit nye ur til dig. Skal dit Hublot-ur være et Big Bang, et Classic Fusion eller et ur fra en af Hublots øvrige kollektioner? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få dit drømmeur fra Hublot i hus.

Schweiziske Hublot blev grundlagt i 1980 og betragtes derfor som det unge brand i ur-branchen, når man stiller det op mod ældre mærker som Rolex... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg