IWC ure

IWC eller International Watch Company blev grundlagt i 1868 af den amerikanske Florentine Ariosto Jones i Schaffhausen. Florentine ønskede at kombinere den amerikanske produktionsteknologi med det som de schweiziske urmagere er kendt for – nemlig håndværket.

IWC er i dag et anerkendt urmærke, der har skabt sig selv et internationalt ry for at producere ure med et tidsløst design og en teknisk formåen, der sikrer at, håndværket udføres perfekt.

Luksusbrandet er et glimrende eksempel på, hvad umageri er, når det er bedst. Alle ure fra IWC samles af professionelle urmagere i Schaffhausen. Her skal op til flere hundrede dele samles, før et ur er klar, hvilket kræver en vis fingernemhed, finesse og ikke mindst et trænet øje.

IWC producerer alt lige fra sportsure til ure til hverdagsbrug, og er kendt for deres piloture Portugieser, Igenieur, Aquatimer, Da Vinci og Portofino.

IWC eller International Watch Company blev grundlagt i 1868 af den amerikanske Florentine Ariosto Jones i Schaffhausen. Florentine ønskede at komb... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg