IWC ure

IWC, der er en forkortelse for International Watch Company, blev grundlagt i 1868 af den amerikanske Florentine Arioto Jones i Schaffhausen i Schweiz. Florentine Ariosto Jones ønskede at kombinere den moderne, amerikanske produktionsteknologi med den helt utrolige sans for håndværk, som schweiziske urmagere er kendt for. IWC er i dag et anerkendt urmærke, der har skabt sig selv et internationalt ry for at producere ure i et tidløst design og med en teknisk formåen, der sikrer, at håndværket altid udføres perfekt.

IWC-ure er et glimrende eksempel på professionelt urmageri, når det er bedst. Alle IWC-ure samles af de dygtigste urmagere i Schaffhausen, hvor op til flere hundrede dele skal samles, før et ur er klar. Det kræver gode fingerfærdigheder, masser af finesse og ikke mindst et trænet øje.

Alsidigt udvalg af ure fra IWC

Hos IWC produceres der luksusure til mange forskellige behov. IWC skaber alt lige fra sportsure til helt klassiske IWC-ure til hverdagsbrug, men brandet er allermest kendt for sine piloture, der bærer navne som Portugieser, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci og Portofino. For IWC betyder designet og urets fortælling rigtig meget, og direktøren for IWC har da også tidligere udtalt, at kundernes valg af IWC frem for andre urmagere næppe handler om det at kunne se klokken, men snarere om virksomhedens DNA, det enkelte produkts fortælling og den helt særlige følelse af eksklusivitet, som en kunde får, når kunden bærer et IWC-ur om håndleddet. IWC er da også et ganske særligt brand, der har opnået rigtig meget i sin levetid. IWC skiller sig ud fra mængden ved blandt andet at:

  • Turde at eksperimentere og gå nye veje i forhold til urenes design
  • Centrere al produktion ét sted, nemlig i Schaffhausen
  • Stå bag det første ur med dobbelt kronograf-mekanisme

Netop fordi designet på et IWC-ur adskiller sig fra den typiske designlinje, som mange andre store brands følger, er et IWC-ur nemt at spotte for en kender. Selvom brandet måske ikke er lige så kendt i folkemunde som nogle af de mere populære luksusbrands inden for urmageri, er IWC-ure både eftertragtede og meget prestigefyldte ure, der sagtens kan måle sig med de øvrige ure i samme prisklasse.

Stolt hjemtager af IWC-ure i kendte modeller

UrHandleren er i sandhed et slaraffenland for enhver ur-entusiast med hang til luksusure. Vi har mange års erfaring med at tilbyde luksusure fra en lang række af prominente brands, og søger du et eller flere ure fra schweiziske IWC, kan vi gøre dine drømme til virkelighed. Hos os er der ingen ventetid på selv de mest populære IWC-ure, og vi fokuserer på den professionelle men personlige service, hvor du som kunde føler dig mødt og værnet om i hele processen fra start til slut frem mod, at du har dit nye IWC-ur siddende omkring håndleddet. Vi leverer dit ur personligt til dig og sørger for at gennemgå alle papirer og certifikater sammen med dig, så du kan føle dig helt tryg. Før handlen afsluttes, justerer vi uret til din størrelse, så du kan bære det lige med det samme.

IWC, der er en forkortelse for International Watch Company, blev grundlagt i 1868 af den amerikanske Florentine Arioto Jones i Schaffhausen i Schwe... læs mere
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg