Ingen ventetid

Når du træder indenfor hos en autoriseret forhandler i Danmark, er der ofte lange ventelister på de populære ure. Især Rolex’ sportsmodeller er så populære, at der er ventetid på mange måneder og ligefrem 5-10 år, før dit ur når butikken.

Hos UrHandleren.dk derimod, har vi ingen ventelister og langt de fleste sportsmodeller på lager i bankboksen klar til levering allerede i dag.

De populære sportsmodeller fra eksempelvis Rolex sælger vi som regel dyrere end listeprisen, da vi overbyder markedet for at du til gengæld får uret på med det samme og slipper for strøgforretningernes lange ventelister.

En god handel

Hvis du eksempelvis køber et nyt Rolex Submariner stål hos UrHandleren.dk i dag, så viser al markedshistorik fra de seneste 15 år, at du vil kunne sælge uret brugt om 3-5 år for mere, end hvad du gav for det hos UrHandleren.dk i dag.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men historikken er ganske klar: Køber du en af de eftertragtede Rolex modeller, vil du oftest være sikret din investering mange år frem og måske ligefrem ”tjene penge” på at have uret på armen hver dag i en årrække.

Vi hos UrHandleren.dk kan naturligvis ikke spå om markedet, dog viser historikken at mange modeller i sidste ende bliver en god forretning, på sigt.

Hvor kommer urene fra

Alle vores ure er først solgt ud fra autoriserede forhandlere i Europa. Dermed er dine papirer og certifikater stemplet jf. producentens krav til international garanti.

Vi opkøber senere hen urene i enten større partier eller i samarbejde med vores europæiske agenter. Vores mangeårig erfaring sikrer, at vi udelukkende handler med store, stabile agenter og velrenommerede aktører i markedet.

Ure der er handlet på denne vis vil altid være fabriksnye. Revisionsteknisk kan urene dog være ”brugte” eftersom de allerede har været solgt én gang fra den autoriserede forhandler og der dermed er afholdt fuld moms af købet.

Dog modtager du garanti og handler med UrHandleren ganske som var uret indkøbt via detailbutik. Ligeledes er garantikortet stemplet af den autoriserede forhandler, således at du både har UrHandleren.dk’s garanti samt dansk faktura og eksempelvis Rolex World Wide Garanti, når du køber uret hos UrHandleren.dk

En tryg handel

UrHandleren.dk er i dag en af de største aktører på det danske ur-marked. Vi samarbejder med et af landets førende advokatfirmaer således at alle vores indkøb og salg sker efter gældende EU-lovgivning og uden at bryde mærkevarebeskyttelse eller lignende. UrHandleren.dk revideres af CTM revision, Aarhus.

Hvis du har lyst til at læse, hvad vores kunder oplever, så kan du tage et kig på Trustpilot, hvor over hundrede anmeldelser af Urhandleren.dk ligger klar.

Har du spørgsmål til vores forretningsgang eller andet, er du mere end velkommen til at skrive en mail til salg@urhandleren.dk eller ringe til os på 70 23 51 50

Åbningstider I Aarhus

Butikken i Aarhus på Store Torv 3 har følgende åbningstider:

Mandag - torsdag 11 - 17
Fredag 11 - 18
Lørdag 11 - 16

Telefonen er åben alle hverdage fra 9 - 17.
Åbent for VIP-fremvisninger: BOOK HER.

Åbningstider på Charlottenlund Slot

Vi er at træffe på Charlottenlund Slot efter aftale.

Om os

UrHandleren

UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i København eller i Aarhus.

Originale ure

Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig været båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkøbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gældende lovgivning.

Personlig levering

Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, København eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sørger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver præsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfølger Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan en handel foregår hos UrHandleren, så læs nærmere i blogindlægget, Dit næste ur.

Historien om Urhandleren