Omega ure

Ure fra schweiziske Omega er i en klasse helt for sig selv. Omega har siden 1948 været blandt de førende urmagere på verdensplan, og brandet sætter hver dag nye standarder for, hvad sublimt håndværk bør indebære. Det er ikke blot nogle af verdens mest velkendte ure, men også en konstant garanti for ure af højeste kvalitet med præcision i særklasse. Med andre ord er et Omega-ur et sikkert valg.

Omega – Ure med historisk prestige

Sortimentet omfatter både sportsure som modellerne Seamaster og Speedmaster samt dress-ure som De Ville, Railmaster og Constellation. Brandet har stolte designtraditioner bag sig og har gennem tiden vundet flere priser for sine spektakulære designs samt sat sit præg på flere historiske begivenheder.

Blandt andet kan Omega prale af at have sendt et Speedmaster-ur til Månen i 1969 på håndleddet af astronaut Neil Armstrong. Derudover har Omega siden 1932 været officielle timekeepers ved OL, hvor det i sandhed er vigtigt, at præcisionen er helt i top. Og så er der selvfølgelig vores allesammens helt James Bond alias Agent 007, der altid bærer et Seamaster-ur. Dette understreger i høj grad Omegas evne til at skabe alsidige produkter, som har en betydelig mængde prestige over sig.

Med ure der er funktionelle både til lands og til vands, og der er næppe nogen, som ikke vil få gavn af et Omega ur. Kort og præcist giver et ur fra Omega dig:

  • Et stilrent look, der passer til alle lejligheder
  • Chronometer-certificering, der sikrer dig suveræn præcision
  • Kvalitetsdesign til en skarp pris, der holder et helt liv

Omega Seamaster – Kvalitetstestet i havet

Som Omega selv fremlægger det: ”For en virksomhed med langt til den nærmeste kystlinje, er Omegas passion for havet grænseløst”. De kendte ure, som gennem årtier har været fast del af ekspeditionen blandt dykkere over hele verden, har været et bærende element i brandet udvikling og anerkendelse.

Blot seks år efter, at Hans Wilsdorf havde præsenteret verdens første vandtætte ur i 1926, lancerede Omega det første industrielt producerede dykker ur, Omega Marine. I testen klarede uret en dybde på 14 meter. Omega Marine er forgængeren til den verdenskendte Omega Seamaster-serie, der sidenhen er blevet blandt de mest populære ure globalt.

I 2019 vare Omega Seamaster Planet Ocean-serien med på det dybeste dyk, som der er registreret til dato. Læs mere om “The Five Deeps Expedition” her.

Eftertragtede Omega ure uden ventetid

Drømmer du også om at eje et ur fra Omega, findes der et væld af modeller at vælge imellem. Vi skaber rum for, at dine drømme kan blive til virkelighed, og at du kan få nem adgang til nogle af de mest eftertragtede ure fra Omega, som der ellers ofte er ventetid på ude i strøgbutikkerne. Lad os gerne vide, om der er et særligt Omega-ur, du har i tankerne, eller om vi kan hjælpe dig til at komme nærmere det rette valg for dig. Hos UrHandleren er dine behov i fokus, og vi vægter den personlige kontakt højt i alle led af processen. Du kan læse mere om vores koncept her.

Hvilket Omega ur drømmer du om?

Omega Seamaster Aqua Terra, Omega De Ville Co-Axial, Omega Seamaster Planet Ocean, Omega Speedmaster Moonwatch Co-Axial, Omega Seamaster Diver 300M eller måske Omega Constellation Globemaster? Det er blot nogle af de modeller fra Omega, du finder i vores sortiment, eller som vi har mulighed for at skaffe hjem til dig.

Omega er kendt for sine mange ikoniske ur-serier, hvoraf mange af de mest populære ure kan være svære at få fingrene i den dag i dag. I hvert fald hvis man ikke kender markedet rigtig godt og ved, hvor det er værd at følge med. Det gælder for eksempel en lang række af ure fra serier som Speedmaster, heriblandt Planet Ocean, samt Constellation. Intet er dog umuligt, hvis man har en god portion tålmodighed og naturligvis er villig til at betale den pris, som det helt rigtige ur koster.
Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen hos Omega, og i bytte for den til tider høje pris får du til gengæld et ur fyldt med prestige, som du kan glædes over i din samling, så længe du vil. Omega er et brand, der er værd at følge, uanset om du er faldet for et Speedmaster, et Constellation, et Planet Ocean, et Co-Axial eller et klassisk Diver, og vi hjælper dig rigtig gerne i mål med at finde det ur, du søger. Følg med her på siden, hvor du kan se vores aktuelle lagerførte modeller, eller kontakt os for en snak omkring, hvordan du bedst kan få glæde af vores ekspertise i forhold til at skaffe et af de mere sjældne Omega-ure hjem.

Vi garanterer urenes ægthed

Har du betalt prisen for et ur fra Omega, vil du sikkert også gerne have papir på urets ægthed, så du er garanteret at stå med den ægte vare i hænderne, der rent faktisk er sin pris værd. Hos UrHandleren har vi mange års erfaring med professionel handel med Omega ure, og du kan være helt tryg ved at lade os varetage hele processen fra din forespørgsel og til, at du får overrakt uret personligt og tilpasset det til netop dit håndled.

Vi handler udelukkende med autoriserede forhandlere inden for EU og har naturligvis et katalog af favoritter, så vi ved, hvor vi skal gå hen, når vores kunder har særlige ønsker til Omega ure, der kan være svære – men ikke umulige – at skaffe til den rigtige pris. Vi sørger for, at alt papirarbejde er i orden, og at der altid følger certifikat med til dit Omega-ur, hvilket er din garanti for, at uret du står med er en original. Brug UrHandleren som samarbejdspartner, og få en sikker ur-handel hver gang.

Ure fra schweiziske Omega er i en klasse helt for sig selv. Omega har siden 1948 været blandt de førende urmagere på verdensplan, og brandet sæ... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg