Omega ure

Ure fra schweiziske Omega er i en klasse helt for sig selv. Omega har siden 1948 været blandt de førende urmagere på verdensplan, og brandet sætter hver dag nye standarder for, hvad sublimt håndværk bør indebære. Det er ikke blot nogle af verdens mest velkendte ure, men også en konstant garanti for ure af højeste kvalitet med præcision i særklasse. Med andre ord er et Omega et sikkert valg.

Omega – Ure med historisk prestige

Sortimentet omfatter både sportsure som modellerne Seamaster og Speedmaster samt dress-ure som De Ville, Railmaster og Constellation. Brandet har stolte designtraditioner bag sig.

Blandt andet kan Omega prale af at have sendt et Speedmaster-ur til Månen i 1969 på håndleddet af astronaut Neil Armstrong. Derudover har Omega siden 1932 været officielle timekeepers ved OL, hvor det i sandhed er vigtigt, at præcisionen er helt i top. Og så er der selvfølgelig vores allesammens helt James Bond alias Agent 007, der altid bærer et Seamaster-ur. Dette understreger i høj grad Omegas evne til at skabe alsidige produkter, som har en betydelig mængde prestige over sig.

Med ure der er funktionelle både til lands og til vands, og der er næppe nogen, som ikke vil få gavn af et Omega ur. Kort og præcist giver et ur fra Omega dig:

  • Et stilrent look, der passer til alle lejligheder
  • Chronometer-certificering, der sikrer dig suveræn præcision
  • Kvalitetsdesign, der holder et helt liv

Omega Seamaster – Kvalitetstestet i havet

Som Omega selv fremlægger det: ”For en virksomhed med langt til den nærmeste kystlinje, er Omegas passion for havet grænseløst”. De kendte ure, som gennem årtier har været fast del af ekspeditionen blandt dykkere over hele verden, har været et bærende element i brandet udvikling og anerkendelse.

Blot seks år efter, at Hans Wilsdorf havde præsenteret verdens første vandtætte ur i 1926, lancerede Omega det første industrielt producerede dykker ur, Omega Marine. I testen klarede uret en dybde på 14 meter. Omega Marine er forgængeren til den verdenskendte Omega Seamaster-serie, der sidenhen er blevet blandt de mest populære ure globalt.

I 2019 vare Omega Seamaster Plan Ocean-serien med på det dybeste dyk, som der er registreret til dato. Læs mere om “The Five Deeps Expedition” her.

Eftertragtede Omega ure uden ventetid

Drømmer du også om at eje et ur fra Omega, findes der et væld af modeller at vælge imellem. Vi skaber rum for, at dine drømme kan blive til virkelighed, og at du kan få nem adgang til nogle af de mest eftertragtede ure fra Omega, som der ellers ofte er ventetid på ude i strøgbutikkerne. Lad os gerne vide, om der er et særligt Omega-ur, du har i tankerne, eller om vi kan hjælpe dig til at komme nærmere det rette valg for dig. Hos UrHandleren er dine behov i fokus, og vi vægter den personlige kontakt højt i alle led af processen. Du kan læse mere om vores koncept her.

Ure fra schweiziske Omega er i en klasse helt for sig selv. Omega har siden 1948 været blandt de førende urmagere på verdensplan, og brandet sæ... læs mere