Panerai Ure

Panerai blev grundlagt af Giovanni Panerai i 1860 i Firenze i Italien. Panerai-ure er i dag blandt nogle af verdens allermest eftertragtede ure, og Panerai ligger helt i toppen af luksusbrands med brandets ikoniske designs og overlegenhed. Hovedkontoret er i dag placeret i Milano i Italien, hvor designet på urene finpudses, før designet sendes til produktion på Panerais fabrik i Neuchâtel i Schweiz. Denne konstellation er helt særlig for Panerai, der er stolte af at kunne kombinere italiensk design med schweizisk ekspertise.

Eksklusive Panerai ure, der skiller sig ud fra mængden

Et Panerai-ur er let at genkende takket være den ikoniske, pudeformede urkasse i oversize design. Panerai tilbyder et bredt udvalg af forskellige modeller i et rent look, der gør tiden nem at aflæse – selv i mørke og under vand. Allerede i sine spæde år leverede brandet præcisionsinstrumenter til den italienske flåde, der havde brug for ure, der let kunne aflæses under alle tænkelige forhold, og det kommer dig til gode i dag, hvor Panerai har ændret kurs og designer luksusure eksklusivt til den almene ur-entusiast. Her får du tre hurtige facts om Panerai:

  • For at imødekomme den italienske flådes behov, opfandt Panerai et stof, der kunne lyse i havets mørke dyb kaldet Radiomir. Stoffet tog de patent på, og Radiomir lægger i dag navn til en hel kollektion af ure fra det innovative brand.
  • Panerai bruger en særlig maskine til at teste deres ures respons på havvand. Selvom Panerai-ure ikke længere bruges militært, er mange af urene nemlig stadig dykkerure, der skal kunne holde til lidt ekstra.
  • Radiomir-urene fra Panerai, der kom på markedet i 1930’erne, var de første ure, hvor der blev anvendt plexiglas, frem for det dyrere men også mere skrøbelige glas, der ellers fandtes på mange dykkerure på den tid. Radiomir-urene er i dag blandt de mest populære modeller sammen med Luminor-urene. Begge kollektioner forhandles her hos UrHandleren.

Særligt opfindelsen af Radiomir-stoffet blev et vendepunkt for Panerai, der siden har skabt stolt historie inden for urmageri ved at tilegne sig det ene patent efter den anden. Panerai er et brand, der tør at gå imod strømmen og at arbejde hårdt for at forny sig. Derfor er rigtig mange ur-entusiaster vilde med Panerai-ure.

Originale luksusure uden den lange ventetid

Hvis du før har drømt om et eftertragtet ur, ved du sikkert allerede, at ventetiden på et populært luksusur kan være meget lang. Strøgbutikkerne har ventelister på mange måneder og sommetider endda år på nogle modeller, og det kan være opslidende at vente på. Hos UrHandleren går vi udenom ventelisterne og kan tilbyde dig en lang række af kvalitetsure, herunder ure fra Panerai, med det samme. Samtidig går vi op i den personlige kontakt og service, og vi leverer derfor dit drømmeur personligt til dig og giver os god tid til at gennemgå alle papirer og certifikater med dig for til sidst selvfølgelig at tilpasse uret til dit håndled. Så er dit valgte Panerai-ur for alvor dit.

Panerai blev grundlagt af Giovanni Panerai i 1860 i Firenze i Italien. Panerai-ure er i dag blandt nogle af verdens allermest eftertragtede ure, og... læs mere
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg