Rolex Ure

Rolex blev stiftet i 1905 og står bag en lang række af populære modeller inden for både sportsure, som Submariner og Explorer, samt dress-ure som Datejust 41 og Cellini. Rolex er et brand, der emmer af prestige, og det er bestemt ikke uden grund, at Rolex-ure i dag er at finde blandt de mest anerkendte og eftertragtede ure i verden. Rolex kan bryste sig af at have registreret over 400 patenter gennem årene, hvilket vidner om, at Rolex hører til blandt den absolutte elite inden for urmageri.

Unikt design og sublimt håndværk fra Rolex

Der produceres næsten en million Rolex-ure om året i Schweiz, der danner centrum for produktionen af luksusure i Europa. Her designes, udvikles og fremstilles alle de væsentligste komponenter fra urkasse og krans til lænke og urværk.

Standarderne hos Rolex er så høje, at de nærmest er umulige at nå. Et Rolex-ur er testet ned til mindste detalje, så det kan klare virkelighedens barske forhold, og der er ikke et eneste Rolex-produkt, der får lov at forlade produktionen, før det har bestået adskillige tests. Læs mere om de mange tests, som Rolex urene skal igennem. Få mere information om Rolex urenes performance og tests her.

Vælger du et ur fra Rolex, er du således sikret, at du får et ur i absolut særklasse, som du kan have glæde af gennem hele livet – eller som du nemt kan sælge videre, når det er tid til at skifte ud i samlingen. Rolex udmærker sig på en lang række af områder, og kan blandt andet prale af at være:

  • Producent af verdens første vandtætte armbåndsur.
  • Den største forbruger af guld i Schweiz – omkring 13 tons årligt – som bruges i produktionen af de mange ure.
  • Set på adskillige kendte personligheder som Marlon Brando, David Beckham og Sylvester Stallone.

World of Rolex

Rolex er en anerkendt del af garderoben hos flere af verdens største atleter, og er Rolex repræsenteret som en førende samarbejdspartner i flere sportsgrene.

Bl.a. har Rolex gennem flere årtier været involveret i yachting, golf og ridesport – som f.eks. polo -, mens det schweiziske brand også pryder flere prestigefyldte turneringer, personer og organisationer i tennissporten. Partnerskabet kan spottes til både Wimbledon og Australian Open, mens håndleddet på den kendte tennisstjerne Roger Federer til dagligt prydes af kvalitetsure fra Rolex.

Et andet samarbejde, som kan spores helt tilbage til 1930’erne, er i motorsportens verden. I motorsport er præcision og performance to områder, som er altafgørende. Netop passionen til at opnå maksimal præcision og performance har medført, at Rolex bl.a. er en del af verdens største motorsport-serie, Formel 1 – og ligeledes Le Mans.

I 1926 blev lancerede Rolex det første kommercielt anerkendte vandtætte ur, Rolex Oyster. Sidenhen er Rolex’ involvering i ure til havet og dykning kun blevet større, hvilket især Rolex Submariner-serien vidner om.

Foruden den store part i sportens verden, er Rolex også involveret i både kunst og kultur, samt design og innovation.

Læs mere om Rolex’ unikke og vedvarende bidrag til bl.a. kultur, sport, videnskab og udforskning.

UrHandleren – din personlige leverandør af Rolex-ure

Hos UrHandleren kan din drøm om et Rolex-ur blive til virkelighed nu og her. Traditionelt er der stor efterspørgsel og dermed også ventetid på ure fra Rolex, og særligt de mest populære og eftertragtede modeller kan være umulige at skaffe inden for rimelig tid. Hos os finder du ingen ventelister og kan nyde godt af vores personlige tilgang til dig som kunde.

Læs nærmere om vores unikke koncept, og send os en forespørgsel på netop det Rolex-ur, du søger.

Rolex blev stiftet i 1905 og står bag en lang række af populære modeller inden for både sportsure, som Submariner og Explorer, samt dress-ure s... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg