Rolex Ure

Rolex er urmageri i særklasse og med deres perfektionistiske tilgang til håndværket har de velfortjent indtaget deres position som værende et af verdens mest prestigefyldte brands.
Brandet blev stiftet i 1905 og har gennem tiderne introduceret verden til flere banebrydende opfindelser indenfor urmageri. Heriblandt verdens første vandtætte armbåndsur. Rolex har desuden registreret over 400 patenter gennem årene, og har derfor bevist, at de hører til i toppen.
Der bliver produceret næsten en million ure om året i Schweiz. Her designer, udvikler og fremstiller Rolex de væsentligste komponenter. Lige fra deres eget guld, urkassen og kransen til lænken og værket. Kun på denne måde kan de sikre, at elementerne lever op til deres noget nær umulige standarder.
For hvis du erhverver dig et Rolex-ur, er du sikker på, det er testet til klare virkelighedens barske forhold. Der er nemlig ingen af deres ure, der forlader produktionen, før de har bestået adskillige test.
Er du ude efter et unikt design og sublimt håndværk, så skal du vælge et ur fra Rolex. Vi tilbyder alt fra de populære sportsmodeller såsom Submariner eller Explorer til de klassiske dressure såsom Datejust 41 og Cellini.

Rolex er urmageri i særklasse og med deres perfektionistiske tilgang til håndværket har de velfortjent indtaget deres position som værende et a... læs mere
Sortér:
https://urhandleren.dk/wp-content/uploads/2019/03/blog-bottom-banner.jpg