I Danmark er vi heldige at have nogle af Europas smukkeste og mest kompetente strøgforhandlere. Vi, hos UrHandleren kan sagtens forstå, at visse kunder i markedet har disse butikker som førstevalg. Dog må man sande, at en del af urene fra eksempelvis Rolex er i så høj kurs, at der leveres mindre end 10 procent af, hvad markedet reelt kan aftage.

Undgå inflation i prisen

Hvis du i dag går ind til en strøgforhandler for at købe et stålur fra visse af Rolex' sportserier, så vil du højst sandsynligt blive bedt om at komme igen om seks måneder til to år. I nogle tilfælde endda fire og sågar ti år.

Derudover får du almindeligvis ikke lov til at lægge et depositum og dermed låse prisen, hvilket betyder, at du i mellemtiden risikerer at blive udsat for flere prisstigninger på uret, og du ender dermed alligevel med at betale markant mere for det, end hvad der må være tilfældet i dag. Altså sælger vi dagligt venteliste-ure over kurs 100 ud fra devisen om, at kunden uanset hvad sandsynligvis bliver udsat for prisstigninger i ventetiden og dermed kan nyde sit ur allerede nu - men til en vis overkurs.

Usikkerhed omkring leveringsdato

En anden faktor er, at butikken næppe giver dig en eksakt leveringsdato. Butikkerne lader ikke til at vide, hvorvidt kunderne skal stå på venteliste i ni måneder eller halvandet år når, det kommer sig til de fleste Rolex sportsmodeller. Og det ved vi, at der er rigtig mange kunder, som har svært ved at leve med. En ting er at vente. En anden ting er at vente på ubestemt tid til en ubestemt pris. Hos UrHandleren derimod kender du din leveringstid og ikke mindst prisen.

Ingen ventelister

Hos UrHandleren vil du opleve, at ventelisterne ikke eksisterer. Vi indkøber uret i en proportionelt højere overkurs ude i Europa for så at kunne tilbyde uret i det danske marked øjeblikkeligt efter. Altså overbyder vi markedet for at vinde uret til vores lager. Hvis et ur bliver solgt til kurs 100 i en almindelig butik til vejledende pris, så byder vi måske 120 for uret i Europa, og sælger det derefter til kurs 125 herhjemme. Vi overbyder dermed EU-markedet, når vi parallelimporterer uret.

forskellen på UrHandleren og de autoriserede forhandlere, når det kommer til ventelisteure, er først og fremmest at vi er lettere tilgængelige, og dermed kan levere med det samme. I det øjeblik vi har udstedt en ordrebekræftelse, så er uret og ikke mindst din UrHandler på vej mod din arm. Formodentligt allerede døgnet efter, fordi vi har langt de fleste ventelisteure på lager.

En ting som er helt sikkert er, at vi ikke lægger skjul på, at vi er dyrere, når det kommer til ventelisteure. Det gør vi altid fuldstændig klart for vores kunder. Det kommer blandt andet til udtryk, når du tilgår vores hjemmeside. Her ser du den vejledende pris, som er kurs 100, og under den ser du vores pris, som for eksempel kan hedde kurs 110 eller kurs 150 alt afhængigt af, hvilket ur det er, og hvordan markedet står den pågældende dag.  

Prisen kan ændre sig

Markedet kan altså ændre sig. Derfor skal man som kunde hos os være opmærksom på, at hvis man en dag handler et ur til kurs 125, så er det vigtigt at notere sig, at vi dagen eller måneden efter kan have uret hjemme i kurs 115 såvel som i kurs 145. Simpelthen fordi der er flere eller færre af den pågældende model i markedet. Det betyder ikke, at man over tid gør en ekstrem dårlig investering. Det betyder blot, at der er tale om svingninger i markedet, som vi ikke er herre over. Vi ligger altid vores faste procentvise avance ind, og lader markedskræfterne råde. Det kan sammenlignes med aktier. Du kan sagtens købe en billigere aktie i morgen, end du kan i dag og omvendt.

Konkurrencedygtige priser

Trods at vi må følge markedet og dets svingninger, så har vi over 1000 ure til salg. Og på over 98 procent af urene, er vi billigere end de opgivne vejledende priser. Du vil på de fleste ure kunne se helt korrekte eller estimerede vejledende priser for urene samtidigt med, at du kan se vores pris for selvsamme. Og du vil opleve, at vi sælger urene billigst.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål omkring vores ventelisteure. Vi er altid ved telefonen klar til at rådgive dig.